2777
2789

در صورتی که از مادرش پرسیدم میگه الان یه چهار روزه خونه نیومده ولی فقط همین دیشب به من گفته خونه نیومده  

داره بهم دروغ میگه خدایا چیکار کنم 

نکنه داره بهم خیانت میکنه  شبا میره جای دیگه

خوب ازش بپرس ببین چار شبه کجا بوده خیانتم نباشه به تر حال کار درستی نیست

اخه من خیلی بی دهنم 

همیشه یه حرفی داره برا گفتن 

میترسم بهش بگم فشار بیاد بهش کارمون به جدایی بکشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیگیر شو ببین کجاست 

بلایی سرش نیومده باشه 

زندگی مشترک بناش بر اعتماد باید باشه ، اولین چیزی که به ذهنت رسید خیانته ؟!!

اینقدر انتخابت غلط بوده ؟ 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
پیگیر شو ببین کجاست بلایی سرش نیومده باشه زندگی مشترک بناش بر اعتماد باید باشه ، اولین چیزی که به ذه ...

اخه خودش گفته سر کار موندم  فقط همین دیشب بهم گفت صبی زنگ مادرش زدم گفت الان چند شبه خونه نیومده گفته موندم سر کار اضافه کار 

پیگیر شو ببین کجاست بلایی سرش نیومده باشه زندگی مشترک بناش بر اعتماد باید باشه ، اولین چیزی که به ذه ...

ما تازه عقد کردیم خیلی ذوق داشتم برای این زندگی اما شک دارم بهش 

اخه خودش گفته سر کار موندم فقط همین دیشب بهم گفت صبی زنگ مادرش زدم گفت الان چند شبه خونه نیومده گفت ...

پس هنوز عروسی نگرفتین 

با خودش صحبت کن 

بگو زن و شوهریم و نباید چیزی از هم پنهون کنیم 

من هر حا میرم بهت میگم تو هم هر جایی میری بهم بگو نگران نشم 

پس هنوز عروسی نگرفتین با خودش صحبت کن بگو زن و شوهریم و نباید چیزی از هم پنهون کنیم من هر حا میرم به ...

الان زنگش زدم میگع مادرم اشتباه میکنع سرش نمیشه اشتباهی گفته چند شبه نیومده 

همش میپیچونه 

الان زنگش زدم میگع مادرم اشتباه میکنع سرش نمیشه اشتباهی گفته چند شبه نیومده همش میپیچونه

اگر بهش مشکوکی برو مشاوره کمکت کنه تا اعتماد رو به عشقتون برگردونی وگرنه زندگی مشترک با پایه شک نمیشه

الان زنگش زدم میگع مادرم اشتباه میکنع سرش نمیشه اشتباهی گفته چند شبه نیومده همش میپیچونه

منم همینطور بودم تو عقد و بعد خیانت بهم ثابت شد تا مطمئن نشم عروسی نگیر پشیمون میشی خدایی نکرده 

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم