2777
2789
عنوان

چی کار کنم

70 بازدید | 14 پست

۲ جلسه آشنایی رفتم از قبل هم خانواده ها همو میشناختن 

همه ی شرایط خواستگارم اوکیه و فکر میکنم باهم تفاهم داریم 

ولی به لحاظ ظاهری او از من جوون تر و خوشگلتر به نظر میرسه

من هنوز آرایش کنم پایین ترم.

سن تحصیلات خانواده اخلاق و  ایمانمون به هم میخوره 

شاید این نظر شما باشه اون اینجوری فکر نکنه نباید اعتماد به نفست پایین باشه عزیزم دومم اینکه همه چی ظاهر نیست واقعا شاید چیزی توی شما دیده که مهم تر از ظاهره 

به تاپیک هام سر بزنید سر گذشت یه دختر گذاشتم چه شیرین چه تلخ دوست دارم بنویسم امیدوارم همراهیم کنید ♡

اینجا داستان زندگی افراد رو براتون میزارم امیدوارم خوشی ها و سختی هاش برامون تجربه بشه ممنون که همراهیم میکنید❤️ هر روز ساعت ۱۲ و ۲۱ پارت جدید🌷🌷🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا الکی خودتو قضاوت میکنی.اگه حس میکنی ازتو بالاتده خیلیم بهتر

نمیدونم خیلی میترسم از این موضوع و تاپیک قبلیم بهم گفتن بهتره در سطح هم باشین  و خودم اذیت میشم 

نمیدونم خیلی میترسم از این موضوع و تاپیک قبلیم بهم گفتن بهتره در سطح هم باشین و خودم اذیت میشم

مهم اینه قلباتون باهم یکی باشه.حرفای مردم یه ریال نمی ارزه.مردم فقط بلدن زر بزنن.تمام.بفکر خوشبختییت باش

ای کاش انسان قلبش با چهره اش یکی بود