2777
2789
عنوان

کبودی زیر چشمم رو چجوری توجیحه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 38 پست

چسب زخم بزن روش بگو والیبال میکردیم دست خورده

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همکار خانمم رو مخمه فقط خیره شده به چشمم

شاید باورت نشه چند روزه بفکر توام 

بفکر اینکه همکارای سمی انقد روت تاثیر منفی دارن چقد بابت اینکه باهاشون همکلامی و چش تو چش اذیتی 

ب نظرم اونقدی ک از جواب دادن ب بقیه اذیتی از  کتک خوردن  اذیت نیستی 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
شاید باورت نشه چند روزه بفکر توام بفکر اینکه همکارای سمی انقد روت تاثیر منفی دارن چقد بابت اینکه با ...

ای دورت بگردم. چرا دلم از طرفی واسه شوخرم میسوزه از طرفی این چشم کبود که برام بجا گذاشته سرم که هنوز درد میکنه و کوبیده شده جایی برای دلسوزی نمیزاره. صبحم زود لباس پوشیدم اژانس گرفتم تنها اومدم سرکار.

بقیه جرات نمیکنن چیزی بگن این همکار خانمم ادم گیری هست

شاید باورت نشه چند روزه بفکر توام بفکر اینکه همکارای سمی انقد روت تاثیر منفی دارن چقد بابت اینکه با ...

بنظرتون رفتار درست در حال حاضر با این همسر چیه اینکه قهرم بنظرت باعث میشه به اشتباهش پی ببره یا منو مقصر میدونه

بدتر اینکه تا چند دقیقه دیگه جلسه مهم داریم و همه همکارا هم هستن توی جلسه و دقیقا چشم تو چشم میشم با همه

بنظرتون رفتار درست در حال حاضر با این همسر چیه اینکه قهرم بنظرت باعث میشه به اشتباهش پی ببره یا منو ...

من با قهر مخالفم 

نظرم اینه باهاش صحبت کنی این حرکت باید جزو خطوط قرمز هر فردی باشه 

فقط صحبت میتونه باعث شه پی ب اشتباهش ببره 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

خیلی جالبه

ناراحت نیستی شوهرت چرا این رفتارهارو میکنی اما ناراحتی که بقیه چی میگن و یا چی فکر میکنن!

تازه دلت هم براش می سوزه!

یکبار اگر می رفتی پزشکی قانونی و از رفتارهاش مدرک جمع میکردی دیگه این رفتار زشت رو تکرار نمی کرد

وطن ای مادر غمدیده ام.......

بدتر اینکه تا چند دقیقه دیگه جلسه مهم داریم و همه همکارا هم هستن توی جلسه و دقیقا چشم تو چشم میشم با ...

دیگه ب کبودی صورتت  فکر نکن 

روحتو اذیت نکن 

ب اندازه کافی از این حرکت زشت اسیب خوردی خودت دیگه بهش بالو پر نده 

اسی تاپیک های گذشته رو خوندم.

مقصر اصلی تو هستی ک همیشه خودتو قربانی کردی.

ببین دختر عزیزم فداکاری کردن برای زندگی بیش از حد تعریفش میشه قربانی کردن خود.

شاغلی.

برو کلانتری ی نامه بگیر برو پزشک قانونی و شکایت و دیه بگیر.تا گوه بخوره دیگه دست بلند بکنه.

سه تا بچه داری و هندل کردن جو خونه سخته ولی تو هم آدمی باید برای بقا و آرامش و احترام خودت بجنگی.

شوهرت دست پیش گرفته پس نیوفته قهر رو گرفته ک تو لال بشی.اینا همه بازی های روانی هست ک داره با تو میکنه. قهر کرده و تو دلت میسوزه و ناراحت قهری.؟ اگر تو از خودت دفاع نکنی و برای خودت احترام نزاری کسی بهت احترام نمیزاره.

قوی باش 

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

اسی تاپیک های گذشته رو خوندم.مقصر اصلی تو هستی ک همیشه خودتو قربانی کردی.ببین دختر عزیزم فداکاری کرد ...

چشم گلم همیشه همین کار میکنه بعدم که اشتی میکنه میگه منتظر بودم تو بیای نازکشی. 

ولی ایندفعه از این خبرا نیست خودش خوب میدونه که جرات طلاق دادن منو نداره و هیشکی غیر من نمیتونه تحملش کنه فعلا مقاومت میکنم و قهرم اصلا محلش نمیدم اصلا جلو دیدش نیستم وقتی خونه ست میرم توی یه اتاق دیگه کلا خودمو مشغول میکنم و توی دیدش نیستم. ظهرم میاد خونه خودش واسه خودش غذا درست میکنه .

گلم اجازه میدین درخواست دوستی بدم و باهاتون حرف بزنم؟

من با قهر مخالفم نظرم اینه باهاش صحبت کنی این حرکت باید جزو خطوط قرمز هر فردی باشه فقط صحبت میتونه ...

نه بی فایدست گلم همسرم اهل صحبت نیست با اینکه میدونه اشتباه میکنه ولی حرف خودشو میزنه