2777
2789
عنوان

خیلی زود صمیمی میشم

256 بازدید | 26 پست

سلامم,یه سوالی دارم که خیلی ذهنمو درگیر کرده و خوشحال می‌شم تجربه‌هاتون رو بدونم.

من معمولاً خیلی زود با بقیه صمیمی می‌شم. چه توی مجازی، چه حضوری، راحت حرف می‌زنم، مهربون برخورد می‌کنم، صمیمی‌ام. اوایل هم بقیه باهام خوبن چون از اونایی ام که همه رو میخندونه ، ولی بعد از یه مدت رفتارشون سرد می‌شه، کمتر جواب می‌دن یا خشک‌تر حرف می‌زنن.

من اما همون‌طور مهربون و پرحرف می‌مونم، ولی ته دلم ناراحت می‌شم. نمی‌دونم اشکال از منه؟ نکنه زیادی جلو می‌رم یا سنگین نیستم؟

راستش خیلی زیاد فکر می‌کنم، مخصوصاً بعد از هر برخورد یا حرفی. سریع ذهنم درگیر می‌شه که مثلاً:

«نکنه ناراحت شد؟»«نکنه نباید اینو می‌گفتم؟»

و این فکرای زیاد خیلی خستم می‌کنه.

دلم می‌خواد بدونم کسی دیگه این حالتو تجربه کرده؟ چطور کنترلش کردین؟

و اینکه چجوری باید رفتارمو تنظیم کنم که مثل خود طرف مقابل باشم، نه زیادی جلو برم نه زیادی عقب؟

ممنونم که وقت می‌ذارین و می‌خونین 🤍🥲🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساساتت رو به هر کسی نشون نده

لازم نیست با ساده جلوه دادن خودت یه جمع رو بخندونی

همه چی رو درمورد خودت نریز وسط

چون از نظرشون کسی میشی که دلقکه و به خودشون اجازه میدن هر جور دلشون خواست باهات رفتار کنن

شرمنده اینجوری میگم، چون از خودم بابت این‌طور رفتار کردنم تو گذشته ناراحتم رک گفتم😐😂 با شما نیستم

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

راهش اینه کمتر حرف بزنی و ایناحرفات تو خودت نگهداری یکم

نمی‌دونم چرا نمیتونم 

تلاشم رو هم میکنم اما باز همون آدمم توی مدرسه مخصوصا😩

انگار تا بچه هارو نخندونم خیالم راحت نمیشه 😂😐

سلام عزیزممثلا میتونی درباره خودت کمتر صحبت کنی یا موقع چت کردن زیاد ایموجی استفاده نکنیاولی رو بالا ...

واای مشکل من همینه نمیتونم بدون ایموجی حرف بزنم حتی الان 😂😭

با خودم میگم نکنه طرف بگه وای چه جواب سردی دادم🥲

واای مشکل من همینه نمیتونم بدون ایموجی حرف بزنم حتی الان 😂😭با خودم میگم نکنه طرف بگه وای چه جواب س ...

,😂❤️ حدس زدم چون یه دوست دارم عیینن شما

حتی کسی مزاحمش هم بشه و این بخواد جواب بده لحن صمیمانه و ایموجی داره

حالا رفته رفته کمتر کنید وقتی دیگه قطعی با کسی دوست شدید اون ورژنتون که با ایموجی چت میکنه رو رو کنید😁