ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
یه فامیل داشتیم خوب نبود قیافش تازه یه ماه گرفتگی بزرگم تو صورتش داشت و قدش ۱۴۹ بود
شوهر گیرش اومد چه شوهری
شوهرش قیافش خوب بود
*اون خانوم ۱۰ سال از من بزرگترن شونرشونم خیلی زیاد از بنده بزرگترن حسادت نمیکنیم که چرا نیومد منو بگیریه، اینو گفتم چون الان یسریا میان میگن رو شوهر مردم چشم داری و... *
یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان بچه ها نخندینا بارون اومدو یادم داد به مامان چیزی نگو بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️
عزیزم معذرت میخوامقصدم توهین نبود واقعا😢 فقط برام غیر منطقی اومد و جوابی براش پیدا نکردمچون طبیعت ح ...
کجاش غیرمنطقیه ؟ منطق اینه ؟ زشت با زشت
زیبا با زیبا ؟
یسریا همونجایی که نفهمیدن برای پایداری رابطه زیبایی ملاک اصلی نیست باختن !
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم
به ظاهر نیست بخدا مردا اصن مث ما رو قیافه دقیق نمیشن همین که زشت نباشی ایراد بزرک نداشته باشی و دختر باشی براشون کافیه بقیش بر میگرده به شانس و سیاست و کار بلدی
رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔