2777
2789
عنوان

سقط هفته 18 بارداری

354 بازدید | 11 پست

بچه ها من دیروز با مجوز از پزشکی قانونی بیمارستان بستری شدم .. از ساعت یازده صبح تا نه شب حدود پنج تا قرص برام گذاشتن 

ساعت نه شب حدودی سقط کردم 

وااای خیلی وحشتناک بود 

داشتم می‌مردم 

فردا صبح منو میبرن سونو اگر بقایا داشت کورتاژ.. ولی بهم گفتن کامل دفع شد .. یارای قشنگم 🥺🥺🥺

عزیزم خیلییییی سخت و وحشتناکه برای مادر امیدوارم خدا بهت صبر و قدرت بده و جاش بهت یه بچه ی سالم بده 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خیلییییی سخت و وحشتناکه برای مادر امیدوارم خدا بهت صبر و قدرت بده و جاش بهت یه بچه ی سالم بده

برام دعا کنید نمی‌دونم با آی وی اف مشکلی که داشتم و ذکر کردم حل میشه یا نه

برام دعا کنید نمی‌دونم با آی وی اف مشکلی که داشتم و ذکر کردم حل میشه یا نه

عزیز دلم بخدا بغضی شدم برات من خودم مادرم درکت میکنم میدونم هزارتا امید تو دلت بوده ولی یه چیز بهت میگم از خدا هیچ گله ای نکن فقط شکر کن که زود فهمیدی و اون بچه ای که قرار بوده رنج بکشه رو به این دنیا نیاوردی بگرد ببین چه درسی داره این رنج برات میخوام برم نماز صبح بخونم دعا میکنم به زودی زود خدا اجر صبرتو بهت بده بچه ای بهت بده که وقتی نگاهش میکنی مدام با خودت بگی این جواب کدوم کار خیرمه 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

عزیز دلم امید داشته باش برای منم همین اتفاق افتاد با تفاوت اینکه بچم مشکلی نداشت و مشکل از رحم من بود و خیلی ناگهانی خونریزی کردم اما قسمت قشنگ ماجرا که انشالله برای تو هم اتفاق میوفته این بود که سال بعد من باردار شدم و همون اسم رو روی بچم گذاشتیم

من پنج روز اون درد رو برای بچه ۱۸ هفته ی کشیدم و سقط،نشد اخرشم کورتاژ شدم متاسفم بابت تجربه ی تلخی که صاحبش شدی😔

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

عزیز دلم بخدا بغضی شدم برات من خودم مادرم درکت میکنم میدونم هزارتا امید تو دلت بوده ولی یه چیز بهت م ...

قربونت برم نمی‌دونی چه حالی ام 

بچم تکه تکه سقط شد 

یارای قشنگم🥺 هنوز حسش میکنم در درونم