2777
2789
عنوان

بگین با دوستم چکار کنم

87 بازدید | 5 پست

سلام به همه 🤍

من تازه عضو شدم فقط بخاطر اینکه ازتون راهنمایی بگیرم ، اگه میشه تا آخر بخونین ، من یه دوستی دارم که یهویی باهم آشنا شدیم هردومون کلاس دوازدهمیم ، در این حد می‌شناختمش که پارسال اونو موقع امتحانا دیدم که ساکت و بود و تنها ، تا اینکه امسال باهم رفتیم کلاس خصوصی و اینا شمارشو ازش گرفتم فقط به این دلیل که دوست داشتم حالشو بهترکنم تا چند وقت بهش انگیزه میدادمو و اینا و حتی بهش گفتم که حالت باید خوب باشه و مهمه برام چون واقعا ناراحت میشدم حتی وضع خودم بدتر از اون بود یعنی داغون تر ولی گفتم حالا که خستس و منم میدونم نمیشه که بیخیال شم بعد از اینا بگذریم باهم اوکی شدیم و اینا الان بعضی وقتا که بهش پیام میدم میگه اعصابم خورده یا حوصله ندارم (فک کنم مشکلی برایش پیش اومده به من نمیگه ولی) پیامامو جواب میده ها ولی کوتاه کوتاه خودشم گفت که ببخشید چند روزه اینطورم و توجه ندارم واینا ولی گفتم پیامامو جواب میده ، منم مراعات میکنم حس بدی گرفتم دست خودم نیست میگم نکنه حوصله منو نداشته باشه ولی روش نگه بگه (خودش میگه خودم دوس دارم باهات حرف میزنم) از یه ورم بخاطر این نمیتونم بزارمش به حال خودش که نکنه بگه نا رفیق ولی خودمم اصلا نمیتونم تو این وضع ولش کنم 

بنظرتون روش نمیشه بگه حوصلمو نداره؟

راستش من خودم برام پیش اومده که دیگه حوصله‌ی صحبت کردن با یه نفر رو نداشتم و متاسفانه این رفتار رو میکردم، یعنی میگفتم سرم شلوغه و حوصله ندارم و...

ممکنه دوست توهم همین شرایط رو داشته باشه، اگه خیلی این رفتار رو کرد به نظرم تو هم کم کم مثل خودش سرد رفتار کن

🩷 Love yourself 🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میدونم رفیقت رو دوست داری

و وقتی بهت بیتوجهی میکنه حال خیلی بدی پیدا میکنی 

ولی دو حالت داره 

یا رفیقت خیلی باهات صمیمی نیست  و براش عادی هستی

یا رفیقت مدلش اینطوریه ولی دوستت داره 

اگه مدل اول بود که خودت قبل اون بندازش دور

به این معنا نیست که رابطتو باهاش قطع کنیا، نه

ولی یه رفیق دیگه هم پیدا کن که خیلی اویزون اون نباشی

اگه مدل دوم باشه، به شخصیتش احترام بزار، بهش بگو هر وقت خواستی باهام حرف بزنی من پیشتم و هواتو دارم و گیر نده بهش

اگه دیدی اونم مشتاقه باهات وقت بگذرونه کنارش باش 

... 

غصه ی این چیزا رو هم نخور.... من خودم یه رفیق داشتم انقد پیکمی و بی اعصاب بود لامصب  خیلی هم دوسش داشتم ولی  اون دلش میخواست با همه دوست باشه... من خیلی اذیت شدم وای بعد چند ماه فراموشش کردم و ادمای جدید اومدن