2777
2789

تا حالا کسیو دیدید مدام بد بیاره ؟ هیچی براش نشه ؟ نتونه راهشو انتخاب کنه . از بچگی ساعت خاب بهم ریخته . خونه پدری دعوا مرافعه . سختگیری . استرس . بیکاری . کلی درس بخونی نشه بری سر کار ، بی رفیقی ، حتی آدما وقتی میبیننش خیلی وقتا نادیدش میگیرن سلام نمیکنن ! ازدواج نکردن 

حال روحی بدددد . بدبیاری ... اینایی که اعتقاد دارین اینا طلسمه ، همزاده یا چی . یه بنده خدایی دیگه نمیکشه ..... به تاپیکای قبل ربط ندین ، ربطی به اونا نداره 

کسی میدونه این بنده خدا چه کنه قطعیییی رها شه ؟؟؟؟

دعاهاشم بیفایدس حتی دعاهای مادرش

علتش کارمای زندگی های گذشته

کارمای اجدادی

کارمای همین زندگی فعلی

به نیت همشون استغفار کنه

وطن یعنی گذشته،حال،فردا...تمام سهم یک ملت زِ دنیا 🇮🇷برای حاجتم یک صلوات میفرستی رفیق نی نی سایتی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علتش کارمای زندگی های گذشتهکارمای اجدادیکارمای همین زندگی فعلیبه نیت همشون استغفار کنه

خیلی قبول دارم ... اگه کسی تو اجداد به کسی بدی کرده باشه دامنش ماهارو میگیره