2777
2789

امسال شرکت نکردم😔

بااینکه  عمومی هارو تموم کردم 

ظرفیت شهرمون یک نفر خواستن  که به رشته ی من بخوره 

من خواستم کیفیت بخشی شرکت کنم

ولی  اونم نخواست  شهر من 

آموزگار ابتدایی یک نفر خواستن😢

واقعا چرا  با روح و روان  ما بازی کردن ؟

مگه نگفتن معلم کم  داریم؟

چرا ظرفیت کم گذاشتن😢😢😢😢

من حلال نمیکنم

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

با همسرم یک هفته  حرف نزدم اینقد حالم  بد بود

الانم قلبم درد میکنه  😔

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید شما اون یک نفر بودی

چطوری اون یه نفر بودم 

وقتی منابع رو تغییر دادن 

من با دو تا  بچه  که یکی شون  نوزاده 

چطوری میخوندم 

کاش  اصلا برام مهم نبود

خب عزیزم تو که عمومی خوندی چرا شرکت نکردی تهش قبولم نمی‌دی تجربه بود برای سال بعد.

عزیزم هیچ امیدی نداشتم 

منابع رو تغییر دادن 

کامپیوتر...

بعدش من  باید میرفتم  یه شهر دیگه واسه آزمون 

نوزاد دارم 

اگه امیدی بود  حتما میرفتم 

گفتم الکی بهم رو اذیت نکنم