2777
2789
عنوان

شوهر حیلی پولدار

209 بازدید | 23 پست

توی خانواده ها و دور و بریاتون دیدین که ی دختر با وضع متوسط رو به بالا با ی مرد خیلی و یا حتی خیلی خیلی پولدار ازدواج کنه؟

اون خانمه چه ویژگی هایی داشته؟

احتلاف طبقاتیه اذیتش نکرده؟ یا مثلا اعتماد ب نفسشو بگیره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پریشبا بحث اختلاف طبقاتی با چت جی پی تی بود

میگفت ادمایی که با پولدارا ازدواج میکنن اولش تو رویا هستن و واسه همه تعریف میکنن که بگن ببین چی تور کردیم

بعد کم کم میگن نه ما زیادم فرقی نداشتیم و هم اندازه بودیم 

بعد میرسه به مرحله ای که میگن اینا ادم نبودن ما ادمشون کردیم 

خیلی بد بود شاید باورت نشه خانواده ی پسره خوانواده ی دختره رو اصلا آدم حساب نمی‌کردن واقعا بنظرم اون ...

منم فکر میکنم همچین لرخوردی میکنن، حداقل خانوادا ی طرف مشکل خواهند داشت، هرچند پسره عاشق باشه و مشکلی نداشته باشه

عموم مولتی میلیاردره، در سن ۵۲ سالگی با یه دختر ۲۲ ساله ازدواج کرد که از خانواده‌ی متوسطی بود، ولی خوشگل و قدبلند با موهای بلند و... کلاً مثل اینکه ملاک عموم زیبایی بود

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

بله دیدم ، یکی از دوستانم

خانواده بسیار معمولی دارن و با یک خانواده میلیاردر ازدواج کرد 

سریع هم بچه دار شد

ولی ولی اینقدر مشکلات داشت اینقدر جنگ و دعوا داشت

انقدر طعنه زدن بهش انقدر بهش فحاشی ، تحقیر ، بی احترامی به خانوادش کردن 

که خودکشی کرد

همین چند روز پیش هم اولین سالگردش بود….😭

عموم مولتی میلیاردره، در سن ۵۲ سالگی با یه دختر ۲۲ ساله ازدواج کرد که از خانواده‌ی متوسطی بود، ولی خ ...

واقعا مردا عقلشون به چشمشونه😄

اما خب خانواده ی طرف فکر میکنم مشکل داشته باشن