2777
2789
عنوان

علاقه من به یه نفر🤦🏻‍♀️

118 بازدید | 12 پست

بچه ها این ینی چی پسر خالم بچگیام تا چندسال پیش منو میخواست همش به مامانم میگفت با من میخواد ازدواج کنه ولی امسال دیدمش با خواهرم گرم گرفت و شمارشو گرفت هرچند میگن به عنوان دختر خاله اینم بگم من از بچگی تا الان با پسر خالم حرف نمیزدمو سرسنگین بودم فقط خواهرم خیلی اومی بود حرف میزدن  قدیما کار نداشتم ولی الان دیگه جوره دیگست و در کمال ناباوری خواهرم که علاقه منو بهش میدونست تیکه مینداخت یا میگفت اکسم رفت عوضش علی پسرخالم اومد😐 ینی باورم نمیشه همچین خواهره ع*وضی داشتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ول کنا بزار اگه قراره با هم اکی بشن،بشن

هیچ وقت در حد خودت ندون که بخوای واسه به پسر با یه دختر رقابت کنی چون اون رابطه از بیخ غلطه

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
منی که یکیو دوست داشتم خواهرم رفت باهاش اوکی شد:/

البته دوست داشتن عشق و عاشقی نه 

من این پسره رو دیدم بعدش گفتم پسر خوبیه و اینا بخاطر خونگرم بودنش و اینا گفتم 

بعد یه هفته اینا گذشت دوباره حرف زدیم همینو گفتم که اره پسر خوبیه بعد ابجیم گفت نکنه دوست اش داری هیچی نگفتم 

به نظرم یک کراش ساده بود 

ولی خب ابجیم میدونستم روش کراش زدم 

بعد چند ماه رفت پیگیرش شد

ول کنا بزار اگه قراره با هم اکی بشن،بشنهیچ وقت در حد خودت ندون که بخوای واسه به پسر با یه دختر رقابت ...

بخدا اصلا هیچی نمیگم سکوت کردم ولی خواهرم اولین بارش نیست که یبارم بعد اینکه پسرخالمو فراموش کردم رو یکی کراش بودم اسمش امید بود ف*ال سرگرمی گرفتیم به خواهرم افتاد اول اسمه کسی که دوست داره الف هست خواهرم برگشت گفت عه منو ببر پیشه امید شاید از من خوشش بیاد یه لحظه کوپ کردم چرا باید این همه اسم تو اونو بگی مگه من رو رابطه هایه تو چشم دارم اصلا نمیدونم چجوری برخورد کنم غریبه نیست که بندازمش دور نزدیک ترین فرد تو خانوادست😭😭😭😭واقعا میترسم دیگه 

نظرش عوض شده

مگه عشق عوض میشه چجورییه که من سلیقم عوض شده اصلا دیگه اون نیست ولی باز اونو ترجیح میدم نامردیه من از خواهرم یا دخترا ناراحت نیستم‌که از پسریی ناراحتم که به خواهره حسودم آتو داد ینی من کافیه دهنمو باز کنم من خراب میشم نه خواهرم ایندفعه اصلا نمیبیخشمش باورم نمیشه نزدیک ترین کسام ضربه بزنن

بخدا اصلا هیچی نمیگم سکوت کردم ولی خواهرم اولین بارش نیست که یبارم بعد اینکه پسرخالمو فراموش کردم رو ...

خوبه فهمیدی اصلا بهش اعتماد ‌نکنی

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
مگه عشق عوض میشه چجورییه که من سلیقم عوض شده اصلا دیگه اون نیست ولی باز اونو ترجیح میدم نامردیه من ا ...

چون پسرا احساس و معرفت ندارن

در اگر بر توببندد مرو صبر کن آنجا...