2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 24 پست

زنگ بزن اورژانس بپرس....۱۱۵

بچهای من که بالا نیاوردن.....فقط تب....دست درد

از کسی هم نشنیدم که بگه واکسن زدم بچم بالا میاره......

شاید پسرت موقع واکسن زدن ترسیده؟؟!!!

حالا الان زنگ بزن اورزانس سوال کن...ببین چی میگن....چون اونا بهتر راهنمایی میکنن......بعد بیا اینجا بگو ما رو از ناراحتی در بیار....نگرانتم

زنگ بزن اورژانس بپرس....۱۱۵بچهای من که بالا نیاوردن.....فقط تب....دست درداز کسی هم نشنیدم که بگه واک ...

ممنون عزیزم از توجه و محبتت.زنگ زدم اورژانس میگه اگه چن بار بالا آورد ببرین درمانگاه که مشخص بشه از واکسن بوده یا نه

آخه گفتم بهش از ظهر خیلی آب هویج بهش دادم و شب تب  کرد دوباره با شکم خالی شلیل و هلو بهش دادم.میشه از همونا باشه؟

آخه الانم بگم به شوهرم دعوام میکنه میگه ولش کن طبیعیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم از توجه و محبتت.زنگ زدم اورژانس میگه اگه چن بار بالا آورد ببرین درمانگاه که مشخص بشه از ...

خوب اگه با شکم خالی هلو و شلیل هم خورده باشه باید اسهال هم بشه

الان اسهالم هست.....

حالا چه اشکال داره شوهرت بلند شه ببرین درمانگاه......

به شوهرت بگو اگه خودت بالا میاوردی که زمینو زمانو بهم میریختی.....

گناه داره بچه....هم تب داره...هم دستش درد میکنه....هم بالا میاره......

خوب اگه با شکم خالی هلو و شلیل هم خورده باشه باید اسهال هم بشهالان اسهالم هست.....حالا چه اشکال داره ...

الان بچم خابید فایده نداره بیاد میگه خابه😔

دعا کن دیگه خوب بشه

تا فردا ببینم چیکار کنم

سلام مهربونم.شکر خدا دیگه بالانیاورد به خاطر این بود که شکم خالی بهش هلو و شلیل دادم.شکر خدا بهتره ا ...

سلام.....

خداروشکر.....

خوب بیحالی و تبش مال همون واکسنه....کلا بچها واکسن که میزنن تبو بیحالی رو دارن..ً....من خیلی نگرانت شدم....گفتم بنده خدا حالا چیکار میکنه بچش واکسن زده بالا میاره...با خودم میگفتم نکنه خدای نکرده واکسن فاسد شده باشه....ولی جرأت نمیکرپم بهت بگم.....گفتم اگه بگم بنده خدا دق میکنه...پس میوفته.من یکی از خواهر شوهرام ی پاش فلجه.....متولد ۶۰ به مادر شوهرم گفتم این مادر زادی اینطورییه...گفت نه اونموقع  که کوچیک بود برای واکسن،بردمش.(مادر شوهرم سواد نداره)گفت نمیدونم واکسن چی...ولی فکر کنم فلج اطفال...یکهفته...۱۰ روز پاشو زمین نزاشت،اخلاق پدرشوهرتم بد بود..نمیزاشت ببرم دکتر . اینور...اونور....میگفت واکسنو بد زدن پاش درد میکنه...آدم بزرگم که آمپول میزنه جاش درد میکنه......هیچ دیگه  میگه دیگه همون پاشو زمین نزاشت..و همون پاس لمس شد...یکی دو ماه بعد دکتر بردیم....گفت عصب پاش از بین رفته..فلج اطفاله.....هیچ دیگه با همون پا بزرگ شد.....وقتی من ازدواج کردم...به مادر شوهرم گفتم ببرین عمل کنین شاید خوب شد...موقع راه رفتن دستشو میزاره رو پاشو خم میشه و راه میره....بردن عمل کردن...پلاتین یکسره گذاشتن...۳ تا عمل انجام شد رو پاش...الان بهتره...خوب که نشده...ولی دیگه دستشو نمیزاره روپاش  و بصورت خمیده راه نمیره...فقط پاشو میکشه...از اول خیلی بهتر شده.........حالا من اینقدر که چشمم ترسیده.....بچهامو که واکسن میزدم...قلبم میومد تو دهنم...تا تبش قطع میشد...حالش خوب میشد عمر منو شوهرمم آب میشد....الان داروهم که میدم به بچها ،تا صبح ۱۰ بار میرم تبشونو...تنفسشونو،چک میکنم....یعنی با این اخلاق خودمو از بین بردم😂😂

امیدوارم همیشه آرامش مهمون دلت باشه و بچهات زیر سایه ی پدرو مادر بزرگ بشن و موفقیتاشونو ببینی🌹🌹🌹🌹🌹🌹

سلام.....خداروشکر.....خوب بیحالی و تبش مال همون واکسنه....کلا بچها واکسن که میزنن تبو بیحالی رو دارن ...

سلام عزیزم.ممنونم ازت آره بهتره شکر خدا.وای خودمم خیلی ترسیدم اما حواسم به فاسدی واکسن نبود 😬وای آره خوب شد نگفتی.😁منم از ابن موارد دیدم.خدا واسه کسی نخاد.دقیقا منم همینمنفس بچمو چک میکنم خدا کمک کنه بهمون😂🥰ممنون عزیزم

انشالله خودت و بچه هات و خانواده ات  هم سلامتی داشته باشی🙏🙏🙏