2777
2789
عنوان

نذر نمک

139 بازدید | 19 پست

بچه هاااا

یکی از دوستام نذر نمک کرده بود واسه حاجتش چند سال پیش حاجت روا شده 

الان اون روشی که باهاش حاجت گرفت رو یادمون نمیاد

کمکم میکنین نذر کنم حاجت بگیرم دعاتون میکنم🥲

به قول تو شکر ♥️🕊️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تهران دانشجو بودم اینشکلی زیاد دیدم ۱۴ بسته نمک نذر امام زاده صالح میکردن جوابشون میگرفتن میومدن پخش میکردن بعد به هر کس میدادن اونا باید  ۱۴ بسته نذر میکردن تا براورده بشه حاجتشون 

انگاری یه چرخه بود

من هرگز ندیدم یک دختر زیبا وبا اعتماد بنفس یه دختر دیگه تخریب کنه این همیشه کار اون دخترای بد بخت بی اعتماد بنفس بوده

روش مگه داره😐 نذر میکنی بعدش بین همسایه ها پخش میکنی نمکومن جواب گرفتم ازش

کلی گفتم این مثلا تو بسته های کوچیک بسته بندی میکرد ی چیزی هم میخوند

به قول تو شکر ♥️🕊️
روش نداره بگو نذر میکنم حاجت روا شم‌نمک پخش میکنممن با این نذر یه چیز محال برام شد محاااااااااال میگ ...

قبل حاجت روایات پخش کردی یا بعدش؟

به قول تو شکر ♥️🕊️

من جوراب نوزادی ب نیت حضرت علی اصغر پخش میکنم هربار نذر کنم جواب میگیرم اطرافیانمم دیدم جواب گرفتن

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
روش نداره بگو نذر میکنم حاجت روا شم‌نمک پخش میکنممن با این نذر یه چیز محال برام شد محاااااااااال میگ ...

خوش به سعادتت  من پخش کردم نشد

بالاتر از سیاهی رنگی نیست🖤🐖🐷🐽