2777
2789

واي خانما توروخدا ي راهماري به من بدين

طلب داريم بهمون نميدن بي پول شديم توروخدا دعا كنيد برام همش ميگفتن دعاي ني ني سايتيا ميگيره

يا بگين چكار كنم

طلبمونو ندادن چند روز ديگه ام چك داريم 😭😭😭

خدا صداي منو نميشنوه التماسشو ميكنم😭

لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️                  خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟                                                                ~مازندراني💚🌱

نادعلی ۷ بار بخون

ممنون عزيزم

لطفا براي ساخته شدن خونمون صلوات بفرستيد❤️                  خدا رو چه ديدي شايد پر گرفتيم،شايد خنده هامونو از سر گرفتيم،نگو چي گذشت و نگو چي كشيديم شايد شب تموم شد خدارو چه ديدي؟ شايد جون گرفتم، شايد دستتو زير بارون گرفتم ، تو شايد دوباره به دادم رسيدي ،شايد خنده برگشت، خدارو چه ديدي؟                                                                ~مازندراني💚🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💵 جهت ازدیاد رزق

🌞 بین الطلوعینِ تیرماه رو از دست ندید

👈🏻 خورشید و مشتری در زمان بین الطلوعین تیر در خانه رزق و روزی هستند

✅ بهترین زمان برای طلب رزق و روزی است

هر روز در بین الطلوعین بیدار باشید

ذکر استغفار را بگویید

و سوره شمس و ذاریات را حتما بخوانید

و طلب رزق وسیع و پر خیر و برکت از خداوند کنید

🤲🏻 اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان

واسه گشايش كارت ايت الكرسي خوندم ان شاالله كه طلبت را بدن

ممنون عزيزم ايشالا به هرچي ميخاي برسي