2777
2789
عنوان

توروخدا بگید چیکارکنم

520 بازدید | 64 پست

سرچنتا چرت و پرت نامزدیمونو داره بهم میزنه🥲

یکم خیلی غیرتیه همیشه سر پوشش بحث داریم من قبلا مانتو کوتاهو شلوار کوتاه اینحوری میگشتم 

الان بخاطر اون مانتو بلند میپوشم دیگه هیچ جام معلوم نیس ولی بازم میگه کوتاهه واقعا نمیدونم دیگه چیکارکنم همیشه سر این مشکل داریم

به اون ربطی نداره 

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!                   قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!                عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!                            باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد که آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!                            جوگاردنری وجود نداره که تورو متقاعد کنه دنیا قشنگه محظ اینکه ساعتی زندگی کنی! پس خودت نکات مثبت زندگیتو ببین!                  شادی درونت هم یروزی ازت خسته میشه پس اذیتش نکن!               قرار نیست وسط اتاقت برقصی یه راه فرار از خونه برات باز بشه پس فقط تلاش کن!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میخوای بگو ی پاچه چهار متری بگیری تو رو دور پیچی کنه 

فقط دماغت معلوم باشه 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
متاسفانه این اخلاق بعضیا درس بشو نیس حز اینکه طرز پوششتو عوض کنی

وای هرچقدباهاش حرف زدم فقط حرف خودشو مبزنه بخدا خیلی خودمو عوض کردم ولی بازم راضی نیس خسته شدم چیکارکنم

مگ‌ازاول نمبدونستید خصوصیات همو؟

قبلا من یکم زیاد باز میپوشیدم گف اینجوری دوس ندارم گفتم باشه عوض میشم بحدااا تا الانم خیلی عوض شدم ولی واقعا نمیدونستم تا این حده که بگه جلو باز نمیپوشی هیچ جام معلدم نیستا ولی بازم‌میگه مانتوت کوتاهه