2789
فایده ای داشته جز اینکه فقط اعصاب خودت خرابتر بشه؟؟ چندسال دیگه بخاطر همین اعصاب داغون انواع بیماری ...

من هرروز خدا جلو چشمم و اونارو برنده میدونم چون ننش میگفت خالی کنید من میگفتم نه. الان ۴ساله خالی کردن بدون اطلاع من. و من همش از حرص میمیرم. میگم چرا فقط من حرص بخورم بذار این بیشرف هم روی خوش نبینه

من هرروز خدا جلو چشمم و اونارو برنده میدونم چون ننش میگفت خالی کنید من میگفتم نه. الان ۴ساله خالی کر ...

تونستی حرصشون بدی ؟ سعی کن تو موقعیتش حرف بزنی که طرفت حسابی بسوزه  مثلا جایی حرفش افتاد بگو اخرش که خونه ارث میرسه بخودمون حالا الان نه چندسال دیرتر 

عمر دست خداست ولی جواب بی وجدانی رو باید مثل خودشون بدی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تونستی حرصشون بدی ؟ سعی کن تو موقعیتش حرف بزنی که طرفت حسابی بسوزه مثلا جایی حرفش افتاد بگو اخرش که ...

دیگه از وقتی خونه رو خالی کردن رفت و آمد نداریم که بگم. به شوهر بیشرفمم میگم برو یه مدرک بگیر که حق تو به داداشت نرسه میگه نمیدن. میگم پس ددت مردنی ننتو بیرون کن که عوضش دربیاد میگه من نخواهم کرد. 

تونستی حرصشون بدی ؟ سعی کن تو موقعیتش حرف بزنی که طرفت حسابی بسوزه مثلا جایی حرفش افتاد بگو اخرش که ...

البته به ننش ۶م چند بار اس ام اس زدم که وقتی گوربه گور میشی چطوری جواب پس میدی با اینکه نماز هم میخونی. بدبختی اینه که ننش ۱۷سال از من بزرگتره و امیدی به مردنش نیست

دیگه از وقتی خونه رو خالی کردن رفت و آمد نداریم که بگم. به شوهر بیشرفمم میگم برو یه مدرک بگیر که حق ...

ببین عزیزم هم شما رو دنده لجی هم همسرت یه مدت بیخیال شو و هیچ حرفی نزن ببین شرایط چطور میشه 

چون اینجوری اصلا تو خونتون ارامش نیست و خدایی نکرده زندگیت از دستت نره

ببین عزیزم هم شما رو دنده لجی هم همسرت یه مدت بیخیال شو و هیچ حرفی نزن ببین شرایط چطور میشه چون اینج ...

زندگی من رو تباه کردن دیگه فقط میخوام زندگی این بی شرف هم مثل من تباه شه و استثنا زندگی کنه.کدوم مردی خونه ی زن رو بدون اطلاع خالی میکنه و اجاره نشینش میکنه. من متنفرم از اجاره نشینی 

زندگی من رو تباه کردن دیگه فقط میخوام زندگی این بی شرف هم مثل من تباه شه و استثنا زندگی کنه.کدوم مرد ...

کاری که نباید میشد شد الانم هیچ کاری نمیتونی بکنی فکر کن یه کلاه برار کلاهتون برد 

فقط برای ارامش خودت 

ببین اسی هیچ کسی و هیچ چیزی ارزشش بالاتر از خودت نیست  پس اروم کن خودتو ومطمئن باشه همه از این اشتباه ها دارن حالا هر کی به هر نحوی  مهم درس گرفتن  وحداقل خوبیش اینه دیگه تند تند نمیبینشون حرص بخوری

فدات. میخوام ببینم حق دارم یا نه؟فارغ از خورد شدم اعصاب خودم

حتما حق داری از زندگی و حق شما زده ساخته و بدون هماهنگی هم خالی کرده 

از این طرف هم به قضیه نگاه کن که مامانش چقدر رو اعصابش رفته که ترجیح داده مستاجر باشه تا حرف بخوره بزار یه مدت بگذره بعد منطقی و اروم صحبت کن 

قربونت عزیزم.‌ ببخشید وقتتم گرفتم

البته من اصلا حرفم پول و خونه نیست و حرفم اینه که چرا داده به ننش. اگه اون پول آتیش می‌گرفت چیزی نمیگفتم. ولی جاش معلومه کجاست و کاری نمیکنه و فقط میگه نمیدن

حتما حق داری از زندگی و حق شما زده ساخته و بدون هماهنگی هم خالی کرده از این طرف هم به قضیه نگاه کن ک ...

نه عزیزم این فقط بخاطر دنج شدن گوش ننش خالی کرده. ننش فقط بهونه داشت. ما الان ۴ساله اجاره نشینیم و بدترین دعواهایی میکنیم چرا کسی معترض نیست.‌اون بهونه داشت خونه رو بگیره

نه عزیزم این فقط بخاطر دنج شدن گوش ننش خالی کرده. ننش فقط بهونه داشت. ما الان ۴ساله اجاره نشینیم و ب ...

از دست خاندان شوهر که فقط دوست دارن عروس عذاب بکشه نمیگن ناراحتی عروس ناراحتی پسرمون 

فقط عروس خوش نباشه براشون کافی بس که مغز فندقی هستن 

این روزها میگذره گلم انشاله خونه مستقل خودتون رو میخرید  همه چیز رو بسپار به زمان