2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا بیاین نوزادم مریض😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 31 پست

از شیر خشک نیست؟ 

من بچه م از 8 ماهگی شیر خشک شروع کروم همش یا تب داشت یا اسهال یا دونه میزد بدنش یا علائم شبیه سرماخوردگی 

3 ماه درگیرش بودم شیر خشک رو قطع کردم دیگه 

و خوب شد

ببر نظر در کنن ازش. پیش شما نظر در می کنن؟ یا تب میبندن؟؟پیش ما انجام میدن عالیه سریع بچه خوب میشه

نظر در میکنن‌ یعنی چی؟؟

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه لباسشو میدی به اون خانم یا اقا که نظر در می کنن دیگه خودش دعا بهش میخونه بهش فوت می کنه چشم نظر از بچت در میاد

تب بند هم اینجوروریه که وقتی تب داره به محضی که تبش قطع شد زنگ می زنن به اون کسی که تب میبنده، دیگه خودش یه چیزی هس میخونه و اینا، دیگه تب نمی کنه بچت

از شیر خشک نیست؟ من بچه م از 8 ماهگی شیر خشک شروع کروم همش یا تب داشت یا اسهال یا دونه میزد بدنش یا ...

می‌دونی من از روز اول زایمان که بچه با یک نقص مادرزادی متولد شد حسابی شکه شدم و جوش زدم شیرم داشت کاملا خشک میشد مجبور شدم شیر خشک بدمش اما سعی کردم شیر خودمم نزارم خشک بشه خلاصه شیرم کمه الان مجبورم شیر خشکم بدم نمی‌دونم مادرم میگه از بس شیر جوش دادی بچرو مریض کردی 

یه لباسشو میدی به اون خانم یا اقا که نظر در می کنن دیگه خودش دعا بهش میخونه بهش فوت می کنه چشم نظر ا ...

نمیشه اونجایی که میگی شمارشو بدی به من زنگ بزنم واسه تب و ...

نظر در میکنن‌ یعنی چی؟؟

پیش ما وقتی کسی یهو بیخودی مریض میشه یا کمردرد مثلا میگیره، یا بچه خیلی بی قراری میکنه خیلی مریض میشه شک می کنن میگن شاید چشم خورده. یه دعایی هست میخونن به لباس اون طرف تا اون نظر بد از قلبش بیاد بیرون. سریع خوب میشه اونم

پیش ما وقتی کسی یهو بیخودی مریض میشه یا کمردرد مثلا میگیره، یا بچه خیلی بی قراری میکنه خیلی مریض میش ...

آها عزیزم منظورت همون چشم زخم هست 

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜
می‌دونی من از روز اول زایمان که بچه با یک نقص مادرزادی متولد شد حسابی شکه شدم و جوش زدم شیرم داشت کا ...

پس شیر خشک لازم بوده براش 

مغزیجات و کنجد وتخمه و مایعات شیر رو زیاد میکنه 

شما هم سعی کن آروم باشی و آرامش رو به بچه ت هم منتقل کنی و اینگه بچه رو زیاد بغل کن و به فکر حرف بقیه هم نباش ک میگن بچه بغلی میشه 

بچه با بغل و نوازش مادر سیستم ایمنی ش قوی میشه و اینکه حتی موقعی هم ک شیر خشک میدی بهش حتما تو بغلت بذارش