2777
2789
عنوان

عشق و عاشقی چقد خوبه واقعا🥺

117 بازدید | 8 پست

من اصلا ادم وابسته ای نیستم ولی دوس‌پسرمو بستری کردن مشکل قبلی داره خداروشکر بهتره و فردا مرخص میشه  

انگار یه تیکه از قلبمو گذاشتم بیمارستان  

خدایا من از تو پایان نیک میخواهم🤍

اخی عزیزم  نه تنها عشق و عاشقی بلکه هر چیزی  که بخواد تو رو از روتین زندگیت دور کنه خوب نیست

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی عزیزم نه تنها عشق و عاشقی بلکه هر چیزی که بخواد تو رو از روتین زندگیت دور کنه خوب نیست

مگه محبت کردن و محبت دیدن اینکه بدونی برا یکی مهمی یکی برات مهمه از روتین زندگی نیس؟🥺

یکی میگفت میخوای یکیو نفرین کنی بگو الهی عاشق بشه اون موقع درک نکردم الان میفهممم با تمام وجودم وقتی ...

بعضی وقتا سخته ولی خوبه که ادم یکیو دوس داشته باشه

مگه محبت کردن و محبت دیدن اینکه بدونی برا یکی مهمی یکی برات مهمه از روتین زندگی نیس؟🥺

چرا عزیزم ولی هر چیزی به حد خود

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن