2777
2789
عنوان

لعنتی فرار کرد. سوسککککککک

361 بازدید | 87 پست

سلام شب بخیر. من تو این خونه جدید ۷ ماهه اومدم خونه نوساز . همون ماه اول سوسک و یه مارمولک دیدیم که خدا میدونه چی کشیدم😭😭😭 

الان هم یه ماهی میشه برای چهارمین بار سوسک ریز دیدم انقدر التماس شوهرم کردم بیاد بکشتش نامرد بی انصاف اصلا از جاش پا نشد گفت من نمی تونم دراز کشیدم😑😑😑

بچه ها من فوبیای این لعنتی هارو دارم. اصلا نمیتونم حتی به عکسشون نگاه کنم چه برسه بکشمشون😨😨😨 شوهره هم مثلا میخواد ترس منو بریزه نمی کشتشون کلی باهاش دعوا کردم و گریه کنان رفتم دمپایی آوردم از دور پرت کردم و جیغغغ

لعنتی فرار کرد. شوهرمم گرفت خوابید. الان از ترسم چراغو روشن گذاشتم خوابم نمیبره 😢😢😢😢😢😢😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😲😩😪

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

منم میترسم ولی الان اینقدر رو خودم کار کردم که دیگه این سوسک ریزارو خودم میکشم😊

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !

برو خونه مامانت

منم فوبیا دارم 

در حدی که جایی سوسک باشه همه دست به دست هم میدن من نبینم

باورت میشه کل تابستونا من شب خواب سوسک میبینم

خیلی بده

البته اوت ریزا رو نمیترسم فقط بزرگ

نميدونم اسمش جيه ولي ازاينا كه خودش عين سوسكه جاش سياهه اسپري ماننده

اون خيلللي خوبه

ما خودمون حوصله کارای خودمونُ نداریم سپردیمش به امانِ خدا، اونوقت شما کاره خودِتُ ول کردی پیگیرِ ‌مایی؟:\