2777
2789

توی هرعروسی دوسه نفری آمارم رو از خودم یا مامانم میگرفتن و میگفتن مزاحم میشیم اما من رو نمیدادم ازشون هم خبری نمیشد بغیرازاین خواهرشوهرام که توی این عروسی دیدنم و پسندیدن و به داداششون خبردادن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند بار برام پیش اومده بود،لباس شیک و ساده پوشیده بودم زیادم اهله رقص نیستم،یکیش درحدی بود که خانومه به زووور انگشتر خودشو میخواست بندازه تو انگشته من ک مثلااااا نشونم کنه همون موقع!!!!!

دوبارم منو از مادرشوهرم خواستگاری کردن خخخخخچون فامیلیم و یکمم شبیهشم فکرکرده بودن دخترشم.

البته من اهله طلا انداختن نیستم و اکثرا حلقه امو هم یادم میره بندازم😁🙊

برای همین فکرکرده بودن مجردم.

تازگیا اصلا پیش نیومده. وقتی سنم کم بود(16-17 سال) تقریبا هر عروسی ای که می رفتم این اتفاق میفتاد. اصلا هم خوشم نمیومد از این روش انتخاب همسر! می گفتم مردی که مادر و خواهرش تو عروسی براش دنبال همسر بگردن به درد زندگی نمی خوره. به هیچ کدوم روی خوشی نشون نمی دادم.

در مورد لباس کلا ساده می پوشم. آرایشمم خیلی ملایم نیست تو عروسیا. غلیظ نیست. ولی کامله. آرایش روزانم ملایمه.

نکته جالبش اینجاس که معمولا وقتی می رقصیدم خواستگار پیدا می شد! یعنی تا میومدم بشینم پیغام می فرستادن...نمی دونم عروس می خواستن یا رقاص سر خونه.😐😐😐

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

البته اینم بگم که من قرتی ترین تو اون عروسی بودم چون شهرستان و روستای ما عادت به ساده پوشی و بدون آرایش بودن دارن اما من همیشه حتی توخونه امون دردوران مجردی آرایش داشتم و موهام رو مرتب میکردم کلا حال میکنم و انرژی میگیرم با این کارا هیچوقت هم تو عروسیها نمیرقصم انقدر توچشم بودم که هنوز بیست دقیقه نشده بود رسیدم که ازم خواستگاری کردن درحدی که بفهمن دلم جایی گیر کرده یا نه منم گفتم من دانشجوام هنوز درسم تموم نشده که خواهرشوهرم رک بهم گفت تو با این چیزا کاریت نباشه اینارو بزرگترها تعیین میکنن توفقط بگو نامزدیا کسی هست که دوستش داشته باشی منم گفتم نه ایناهم صاف رفتن سراغ مادرم تازه لباسامون هم پوشیده بود چون مجلس تو فضای بازه و روسری هم داریم هممون 

البته اینم بگم که من قرتی ترین تو اون عروسی بودم چون شهرستان و روستای ما عادت به ساده پوشی و بدون آر ...

مرررسي از توضيحات كاملت بااانوووو

خوشبخت باشي هميييشه :))) ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️