2777
2789
عنوان

چیکار کنم باهام کات نکنه ❔️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 45 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی پلیسا منتظر شما مونده بودن اونجا؟😐

بار اول ک ما نیم ساعتی بودیم و بعد اومدن بار دوم یعتی دو دقیقه هم نشد یه پلاستیک داد دستم اونا رسیدن از شانس بدمون ولی پلیس نبودن بسیج بودن و رفیق بابام

ظهر زنگ زد و گفت باید تموم کنیم من خیلی حرف زدم ولی بی فایده بود الانم دارم میمیرم اینقد حالم بده

درکت میکنم واقعا ولی باید بهش فرصت بدی بعد اروم باهاش ترجیحا حضوری صحبت کنی اگه واقعا دوست داشته باشه ترکت نمیکنه

اینجا داستان زندگی افراد رو براتون میزارم امیدوارم خوشی ها و سختی هاش برامون تجربه بشه ممنون که همراهیم میکنید❤️ هر روز ساعت ۱۲ و ۲۱ پارت جدید🌷🌷🌷

بار اول ک ما نیم ساعتی بودیم و بعد اومدن بار دوم یعتی دو دقیقه هم نشد یه پلاستیک داد دستم اونا رسیدن ...

پوووف.

ولش کن عزیزم این لیاقت نداره ترسوعه.

پروفایل ایتز می😽 ته تغاری ام👸🏻خدای رقص و هنر💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💅🏻 درخواست نده🔪🩸

اره فعلا آزادش گذاشتم قرار شد فردا بریم صحبت کنیم

اصلا جلوش گریه نکن التماس نکن اصلا اینجوری کنی شاید اوکی شه ولی بعدا ممکنه باز بره از اونورم وقتی شخصیتتو قوی ببینه احتمال اینکه واقعی بمونه زیاده

اینجا داستان زندگی افراد رو براتون میزارم امیدوارم خوشی ها و سختی هاش برامون تجربه بشه ممنون که همراهیم میکنید❤️ هر روز ساعت ۱۲ و ۲۱ پارت جدید🌷🌷🌷