2777
2789
عنوان

بیاین امشب همه برای هم

164 بازدید | 6 پست

بیاین امشب همه برای هم یه آرزوی قشنگ کنیم🥺 من دلم خیلی گرفته امشب دوست دارم همه به هم یه انرژی مثبت بدیم

من از خانوم ام البنین میخوام همه اونایی که بچه دار نمیشن توی این شبای محرم خانوم ام البنین کمکشون کنه بچه دار بشن

برای تمام مستاجرا که به همین زودی خونه دار بشن🥺

برای تمام بچهایی که دلشون شکسته خدا مرحمی بشه برای قلبای شکستشون (بخصوص پسر خودم) 

برای تمام بیمارا که خانوم ام البنین دست شفاشو بر سرشون بکشه

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

براتون ارزو میکنم همیشه سلامت باشین

همچنین قشنگم

هیچی بهتر سلامتی نیست💖

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آرزو میکنم همه انقدر از شادی بخندن که پهلوهاشون درد بگیره✨️🐣

الهی آمین قشنگم💖

لطفا برای قبولیم دعا کنید

حتما مهربونم♥