2777
2789

مثلا کان؛؛:: م یا هر چیزی دلم از شوهر خودم چرکین میشه که اینقدر سرده سال تا سالم نباشه اصلا براش مهم نیست اینو ساعت اول عقدمون فهمیدم و نه ساله دارم زجر میکشم حتی برا بچه اقدام کردنی هم من پیشنهاد میدادم از بس ساده و کودن و احمق بودم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید اینو میگم شاید یه گرایش دیگه داره خیلیا علاقه ای ب رابطه ندارن مثلا با چیزای دیگه ار/ضا میشن

اصلا فیلم نگاه نمیکنه. 

یا بگم مثلا دوست دختری چیزی داره هییییچ. 

مطمئنم. 

کلا کم مو هم هست ریش خیلی کم داره دست و پاش مو کم داره به نظرم هورمون مردانه ش کمه

اصلا فیلم نگاه نمیکنه. یا بگم مثلا دوست دختری چیزی داره هییییچ. مطمئنم. کلا کم مو هم هست ریش خیلی کم ...

تستوسترون 

- ز غوغای جهان فارغ -  ‌‌        ‌                            ‌‌        ‌‌      نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 

خب باهم صحبت کنید بره دکتر چه اشکال داره اگر مشکلی باشه درمونش کنه... 

اما برای جلوگیری فقط طبیعی من به شخصه تا حالا نزاشتم خانمم یک قرص استفاده کنه چون کاملا مضره و در دراز مدت تاثیر بدی میزاره.. 

یک مرد متاهل هستم و اینجا برای یادگیری و نکات کلیدی زندگی خانمها  مطالبی میخونم که شاید بتونه در زندگی کمکی کنه و از تجربیات دیگران در رابطم با همسرم استفاده کنم 🌹

خب باهم صحبت کنید بره دکتر چه اشکال داره اگر مشکلی باشه درمونش کنه... اما برای جلوگیری فقط طبیعی من ...

این میگه من هیچچچچچچ مشکلی ندارم اینکه ماهی یک بارم نمیخواد هم یه چیز عادی هست 😑

این میگه من هیچچچچچچ مشکلی ندارم اینکه ماهی یک بارم نمیخواد هم یه چیز عادی هست 😑

صد درصد مشکلی هست یا جای دیگه کاری میکنه یا اینکه یه چیزی هست میتونم بهت بگم امتحان کنی.. 

یک مرد متاهل هستم و اینجا برای یادگیری و نکات کلیدی زندگی خانمها  مطالبی میخونم که شاید بتونه در زندگی کمکی کنه و از تجربیات دیگران در رابطم با همسرم استفاده کنم 🌹

صد درصد مشکلی هست یا جای دیگه کاری میکنه یا اینکه یه چیزی هست میتونم بهت بگم امتحان کنی..

از بابت اینکه مثلا دوست دختر داشته باشه یا کار دیگه ای کاملا کاملا کاملا مطمئنم.   

مشکل هورمونی داره اینو همون شب اول ازدواجمون فهمیدم اولش عطش نداشته که بگم مثلا بعد چندین سال فروکش کرده کلا تو دایره دید و توجهش نیستم. با اینکه همه اطرافیان میگن قیافه و هیکل خوبی دارم اما این من براش اندازه یخچال خونه جذابیت ندارم 

از بابت اینکه مثلا دوست دختر داشته باشه یا کار دیگه ای کاملا کاملا کاملا مطمئنم. مشکل هورمونی داره ...

خب زندگی متاهلی یکی از مسائل مهمش رابطه زوجین هستش واس همینه توی غرب ابتدا چندسالی باهم میمونن بعد باهم ازدواج میکنن و این َمسئله ای هستش که بهش اهمیت میدن و برای اونها عادی و طبیعیه و به نظر من باید همسر شما راهکاری پیداا کنه که نیازهای شما برطرف بشه

خب زندگی متاهلی یکی از مسائل مهمش رابطه زوجین هستش واس همینه توی غرب ابتدا چندسالی باهم میمونن بعد ب ...

خب منم بهش میگم راه کار پیدا کنه. 

این شب عروسیمون یک بار به من نگفت عزیزم نه سال ازدواج کردیم دریغ از یک ذره توجه هییییییییچ این هیچی یعنی واقعا هیچی ها یک بار به من نگفته مثلا چقدر قشنگی در حالی که اطرافیان همیشه میگن یعنی صد برابر بهتر از اونم بهش گفتنی میگه همینکه برای خونه مایحتاج میخرم یعنی دوست دارم یعنی من باید بگم ای وای یه کیسه برنج خرید منو چقدر میخواد ای بابا دیگه کار از حرف گذشته 

خب منم بهش میگم راه کار پیدا کنه. این شب عروسیمون یک بار به من نگفت عزیزم نه سال ازدواج کردیم دریغ ا ...

یه سری چیزها وظیفه طبیعی مرد هستش و منتی نیست که بر زن بزاره و یه سری کار ها مخصوصا تو روابط زندگی عاشقونه توجه کردن هم باید یاد بگیره و زن دوس داره شوهرش بهش توجه کنه با زبون بهش بگه من اینو دیدم و تجریه کردم اما متاسفانه خیلیا اینو نمی‌خوان بفهمن