2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده سیسمونیم جور نشد😭🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 106 پست
چقد شوهرتو پر رو کردی ؟؟؟؟؟ بچه اونه یکی دیگه باید بده قشنگ جلوش وایسا داداشت خودش هزارتا غصه غم دار ...

دقیقا پول نون نداشت مادرم ولی چون خودشون رسما بجا میارن  وکم نمیزارن از ما هم توقع دارن

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگاه بخاطر رسم اینطوری میکنه وگرنه از سمت اینا همچی تکمیله میخان جشن بگیرن قربونی کنن طلا بگیرن حتی ...

همه چی بستگی به خودت داره. بشین کنار، بگو رسمه ک رسمه. من اصلا بیکس دو عالم. خاستی بگیر خاستی نگیر

دقیقا پول نون نداشت مادرم ولی چون خودشون رسما بجا میارن وکم نمیزارن از ما هم توقع دارن

بیخود بدهکارشون که نیستی. انقدر ساده نباش. رک بگو نمیدن. من نمیگیرم. طرف من و تو نداره. اسم فامیل هرکی میگیره، همون خرج کنه. اجازه حرفم نده

چقدر بی وجدانه شوهرتاصلا محلش نده بگو ندارن بدنتوام دوستوداری برای بچه خودته بخر نداری نخرمامانتم ان ...

نه من چند تا تیکه با پول خودم گرفتم اونم از وام ازدواجم‌مونده بود غر زدن ک تو چرا خریدی تو ک نباس میگرفتی 

عزيزم نمیتونن نوه شون بی لباس و وسایل بذارن، شما حتی اگه خانواده ت هم تهیه می‌کرد باز یه حرفی میگفتن ...

نه باز اینطوری تا این حد نیستن ینی فکر میکردم سر جهازم حرف بزنن شوهرم غر زد این داری اون نداری ولی خانوادش چیزی نگفتن 

یکی از تشک های خودتو بردار کوچیک کن دوتا تشک کودک و نوجوان درست کن براشی ملافه بچه گونه بخر بکش روش

من از این بازاری های اماده خریدم 😢😢

همه چی بستگی به خودت داره. بشین کنار، بگو رسمه ک رسمه. من اصلا بیکس دو عالم. خاستی بگیر خاستی نگیر

هووف کاشکی میشد خواهر بازم خدا بزرگ و روزی رسونه امید ب خودشه نمیدونم واقعا نمیکشم

بیخود بدهکارشون که نیستی. انقدر ساده نباش. رک بگو نمیدن. من نمیگیرم. طرف من و تو نداره. اسم فامیل هر ...

🤕🤕اصلا نمیشه توضیح داد درکش سخته سمت ما خیلی بده تا کولر خونشو من خریدم

کاش نمیگفتی ک خودت خریدی

شوهرم پیشم بود و پولی ک داشتم قرض داده بودم ب پدرشوهرم اون برگردون گفتم تا خرج نکردنش دوباره ی چند تیک وسیل بگیرم