2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده سیسمونیم جور نشد😭🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 106 پست
عزیزم چرا اینقدر استرس میدی بخودت خدا جور میکنه مطمن باش فقط ایمان داشته باش ❤️از این لحظه هات نهایت ...

😭😭من همیشه هر چی ازش خواستم دیر شد ولی رد ب سینم نزد خدا کنه اینم جور شه واقعا دیگ نمیکشم همش تا گریه میکنم بچم خودش سفت میکنه زیر شکمم درد میاد

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم قدمش مبارک باشه ، منم این دوران رو گذروندم خانوادم بهترین رو خریدن ولی شوهرم و خانواده مزخرفش ...

اخه هیچی از طلام نموند همه فروخت برای خونه سازی همشم بهانه خونه سازی ی خرجی نمیداد پس انداز کنم 

گریه نکن بچت لخت نمیمونه بللخره تو بیمارستان مجبور میشه میره

اون منتی ک بخواد بزاره از صد فوش بدتره  با خانوادم خوب نیست زیاد 

مامانت بی فکره خب از یکی قرض کنه دیگه غصه نخور ارزش ندارد بخدا

اون بیچاره تو نون خودش مونده پدرم زمین گیره خودشم روستاس و پیر کاری از دستش بر‌نمیاد کلی قسط داریم همه ب گردن داداشم

اون بیچاره تو نون خودش مونده پدرم زمین گیره خودشم روستاس و پیر کاری از دستش بر‌نمیاد کلی قسط داریم ه ...

ای بابا پس دیگه کلا بیخیال شو 

خودت ببین نمیتونی از چند نفر پول قرض کنی شوهرت هم باید آدم باشه دیگه خودش دیده با خانواده متوسطی وصلت کرده 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
برو ازین ست های اقتصادی بگیر،من خودمم همین کارو کردم،چون وضع بابام خوب نبود،ست کالسکه و کریر و روروئ ...

اخه اگ همون ۳ تمنم داشته باشن ینی نمیگن خیلی بده اوضاع خونه دارن از خودشون ولی الان تو بدترین شرایط هستن قسط و وام دارن پدرم فقط ماه چند تمن دارو هاش

معمولا تو روستاها صندوق قرض الحسنه هست یا کمیته امداد یا خیرینی هستن که سند ازدواج میبری پشتش مینویس ...

روستای مازندرانیم از این چیزا ندارن روستام شهر دیگ خبر ندارم بخدا یا کجا باید رفت

با سه تومن میتونی ست اقتصادی بگیری،سه تیکه ،کالسکه و روروئک و کریر

کریر ب کارم نمیاد کاش پول همون کالسکه  و تشک ایناش جور میشد روروعک ک فعلا لازمش نیس

با همسرت صحبت کن،بگو تو ک وضعیت شونو میبین،بعدا ک وضع شون اوکی شد حتما جبران میکنن

اصلا فکرش نمیتونم بکنم این انقدر پرو ک اصلا نمیبینه داداش بدبختم داره خرج خونه میده خودش از همچی عقب افتاد زمینش برای من از دست داد بخاطر حهاز