2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده سیسمونیم جور نشد😭🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 106 پست

عزیزم قدمش مبارک باشه ، منم این دوران رو گذروندم خانوادم بهترین رو خریدن ولی شوهرم و خانواده مزخرفش یه تشکر خشک و خالیم نگفتن و ناراضی بودن ، تورو خدا سر اینجور چیزا حرص و جوش نخور و خودتو عزاب نده،  اگه یه تیکه طلا داری بفروش بده خانواده ات سیسمونی رو جمع کنن ، بخدا بهترین سیسمونی رو هم ببری باز مردا یه چیزی برا ایراد گرفتن دارن پس نه خودتو عزاب بده نه خانوادتو

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
تو رو خدا گریه نکن برا بچه بده به مامانت بگو بره قسطی ی سری وسیله بخره

روستایم این چیزا ندارن شهر قبول نمیکنن اصلا نمیکشم بخدا انقدر میترسم ینی زایمان برسه حتی ی ساک ندارم

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

روستایم این چیزا ندارن شهر قبول نمیکنن اصلا نمیکشم بخدا انقدر میترسم ینی زایمان برسه حتی ی ساک ندارم

مامانت بی فکره خب از یکی قرض کنه دیگه 

غصه نخور ارزش ندارد بخدا 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
اصلا فکرش نمیکردم ک تو این موقعیت گیر کنم شوهرم زیاد بهم پول نمیداد اگ‌چیزی‌میخواستم خودش میخرید

برو ازین ست های اقتصادی بگیر،من خودمم همین کارو کردم،چون وضع بابام خوب نبود،ست کالسکه و کریر و روروئک شد ۳ تومن،چن دست هم لباس گرفتم،یکمم اسباب بازی

اگ پول پس انداز داری ،خودت بگیر وسیله،ببر خونه بابات بزار

بدبختی همینه ک ندارم میخام با کالا برگم چند تا شامپو و روغن بچه اینا بگیرم اونم باس یواشکی باشه شوهر نفهنه

خودت پس انداز نداری بدی مامانت اینا بگیرن با یک تیکه از طلاهات که شوهرت ازش خبر نداره رو بده مادرت ا ...

نه بابا هیچی همخ برای خونه سازی خرج شده رفت

خدا لعنتشون کنه که بهت اینجوری استرس میدنحالا موقع اسم انتخاب کردن میشه میان میگن پدر باید انتخاب کن ...

دقیقا عزیزم ولی شوهرم ی سوسکه خوشم میومد ت بازار نمیگرف دقیقا اسمشم خودش انتخاب کرد  ولی خانوادم پول ی تشکم ندارن تو این دوره وگرنه بهترین جهاز وسم درست کردن هنوز دارن قسط اونا میدن