2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده سیسمونیم جور نشد😭🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 106 پست
تو روستا کالسکه و کریر به چه کارش میاد فعلا فقط چهار تا تیکه واجب بخره فقط مثل لباس و رختخواب

همون دیگ من یبار همین پیش مادرشوهرم گفت وا مگ میش ی مغازه نری تا خونه ما نیای جشن بگیری تو دستت بگیری بچه یا بری قرض کنی بی فکرن ب خدا

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
بدبختی همینه ک ندارم میخام با کالا برگم چند تا شامپو و روغن بچه اینا بگیرم اونم باس یواشکی باشه شوهر ...

هیچی نگیر. اشتباه میکنی، سرتو بگیر بالا. بگو پدرشی وظیفه ته. نگیری میگن باباش ندار بود. فکر کردی خانواده من میگیرن. نمیگیرن. بچتو تو پتو بیمارستان بپیچ.

خودتو ننداز تو دست و پا. اتفاقا توقع کن. بگو نداشتی واسه بچت خرج کنی، جلوگیری میکرد. انقدر بی عرضه نباش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا پس دیگه کلا بیخیال شو خودت ببین نمیتونی از چند نفر پول قرض کنی شوهرت هم باید آدم باشه دیگه خ ...

همون دیگ خودش از همچی خبر داره باز درک نداره دقیقا قرضم کنم چطور پس داد اخه بعدش اونی ک میدونم قرض میده داداشم‌میگ از اون بگیری اسمت نمیارم

همون دیگ خودش از همچی خبر داره باز درک نداره دقیقا قرضم کنم چطور پس داد اخه بعدش اونی ک میدونم قرض م ...

ای بابا توکل کن بخدا هنوز وقت داری نگران نباش 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
گلم به خانوادت بگو برن کمیته ببین نمیدن

نمیدونم والا اخه میگن طرف خونه از خودش داره  پسر کارگر داره انقدر روستامون زیر اب زنن ک واس تحقیق بیان زیرش میزنن

روستای مازندرانیم از این چیزا ندارن روستام شهر دیگ خبر ندارم بخدا یا کجا باید رفت

ما اتفاقا یه رگمون مازنی هست تو روستامون مسجد صندوق قرض الحسنه داره

به مامانت بگو یه سوال از مسجد کنه شاید شما بی اطلاع باشید

شاید اصن خودشون راهنمایی کنن که فلان روستای کناری همچین صندوقی دارن

باز اگه دیدم تو تهران جایی هست که اقساطی کار میکنن بهت معرفی میکنم

چه شرایط سختی میخای من دوتا دست سایز صفر و یک برا دو سه ماه اول استفاده میشه برات بخرم پست کنم ؟؟؟

😭😭😭وای ینی خیلی سختم بیام اینجا اینطوری بشنوم من بخدا از هیچ کس انتظار ندارم واس درد دل حال خرابم‌گفتم بخدا

هیچی نگیر. اشتباه میکنی، سرتو بگیر بالا. بگو پدرشی وظیفه ته. نگیری میگن باباش ندار بود. فکر کردی خان ...

نگاه بخاطر رسم اینطوری میکنه وگرنه از سمت اینا همچی تکمیله میخان جشن بگیرن قربونی کنن طلا بگیرن حتی بچشم میخاد خصوصی دنیا بیاد دولتی قبول نداره اینجا کسی اون مسخره نمیکنه بخاطر این رسم مزخرف

ما اتفاقا یه رگمون مازنی هست تو روستامون مسجد صندوق قرض الحسنه دارهبه مامانت بگو یه سوال از مسجد کنه ...

بخدا شرایط طوری حتی از قسطیشم میترسم ک نتونم پرداخت کنم بخدا ینی برای درد دل اینجا گفتم وگرنه خانوادم بهترین جهاز برام کردن

😭😭😭وای ینی خیلی سختم بیام اینجا اینطوری بشنوم من بخدا از هیچ کس انتظار ندارم واس درد دل حال خرابم ...

نه بابا این چه حرفیه دختر دیوونه

منم تازه زایمان کردم فقط میخوام استرس نداشته باشی فکرت راحت باشه‌

من تو شهری هستم که زمستون هم آستین کوتاه میپوشیم ولی لباس گرم بچم زیاد داره اصلا لازمم نمیشه به خدا باید بدم به یه نفر اگه دوست داری که برات پست کنم حداقل دهن فامیل شوهر بسته شه