2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حالا نخوردم ولی پسرم یه بار خورده پیش برادرم از اون موقع چقد اصرار داره میگه یه بار از همونا که کش میاد نمیخری بخورم😂

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹

منم همیشه میگم کاش پولدار بودم میرفتم جایی که کودکان بی سرپرست هستن لیست میگرفتم ازشون که چی دوس دارن و هر اسباب بازی که دوس دارن و هر لباسی که دوس دارن واسشون میخریدم😞

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

منم همیشه میگم کاش پولدار بودم میرفتم جایی که کودکان بی سرپرست هستن لیست میگرفتم ازشون که چی دوس دار ...

😔💔

فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹🌹🌹

تا حالا نخوردم ولی پسرم یه بار خورده پیش برادرم از اون موقع چقد اصرار داره میگه یه بار از همونا که ک ...

چرا؟ خودتم میتونی تو خونه باهزینه کم درست کنی.حتی به جا خمیرش نون ساندوبچی بزار کف تابه و موادبریز روش خیلیم خوشمزه میشه

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

چرا؟ خودتم میتونی تو خونه باهزینه کم درست کنی.حتی به جا خمیرش نون ساندوبچی بزار کف تابه و موادبریز ر ...

میدونم ولی نمیشه😔 نمیتونم

وای به ابلفضل همین امروز داشتم میگفتم کاش یکی پیتزا نذری بده خیلی هوس کرده بودم😅

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

میدونم ولی نمیشه😔 نمیتونم

اخه چرا نمیتونی؟🥲

اخه چرا نمیتونی؟🥲

خونه پدرم زندگی میکنم شاغل هم نیستم هیچ درآمدی ندارم 

خونه پدرم زندگی میکنم شاغل هم نیستم هیچ درآمدی ندارم

عزیزم‌خدا کمکت کنه.سخته.ولی بخاطر بچت باید یه کاری بکنی.برو دنبال کار چاره نداری.تا کی میخوای به این زندگی ادامه بدی؟