2777
2789
عنوان

مامانای عزیز لطفا کمک

36 بازدید | 9 پست

سلام مامانای گل خسته نباشید، لطفا تجربتونو از سن دو تا سه سالگی کوچولوهاتون بگید دارم فلوکستین لازم میشم😅 و اینکه از چه سنی میتونن دوچرخه سواری کنن منظورم اینه بتونن رکاب بزنن، پیشاپیش ممنون از کمکتون ❤️😘

سلام عزیزم 

پسر من تقریبا سه ونیم ساله بود که با سه چرخه توکوچه میبردیم بازی میکرد االانم ماشاالله پنج سالشه دیگ استاد و خودش بازی میکنه

خانوم علی آقا..👩‍❤️‍👨. مامان دوتا گل پسر آرمان، آریا👨‍👩‍👦‍👦

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم پسر من تقریبا سه ونیم ساله بود که با سه چرخه توکوچه میبردیم بازی میکرد االانم ماشاالله پن ...

ماشالا، خدا حفظش کنه ، انشالا پسر منم زودتر سه ساله بشه یکمی راحت شم

ماشالا، خدا حفظش کنه ، انشالا پسر منم زودتر سه ساله بشه یکمی راحت شم

زنده باشی عزیزم  ولی من دومی رو دارم یک سالو نیمس😂😂

عزیزم 😂 خدا جفتشونو حفظ کنه، همه میگن بچه دوم راحتتره، انشالا برا شما هم همینطور باشه

شیطون تره😂😐دلم میخواد جیغ بزنم از دستشون 

چی بگم خدایا شکرت خودمم سنی ندارم دارم روانی میشم دیگ کی میشه از این دوران بگذره

شیطون تره😂😐دلم میخواد جیغ بزنم از دستشون چی بگم خدایا شکرت خودمم سنی ندارم دارم روانی میشم دیگ کی ...

میگذره خواهر، خداروشکر که سالمن، خودمم خیلی اعصابم ضعیف شده ولی هرموقع آروم میشم میگم خداروشکر که سالمه شاده، بالاخره این دوران هم میگذره