2777
2789

همه وکیلا میگن مهریه بهت نمیرسه چون مرده طلاقت نمیده آخرسر ۵و۶سال از عمرت میره بیچاره میشی و میوفتی ب التماس برا طلاق ...

خدایا تو شاهدی من زندگیمو دوس داشتم حرف و کار آدما اومد تو زندگیم و خرابش کرد.

حالا هم شاهد باش من حلال نمیکنم ۶ماه منو تو برزخ گذاشت خرجی نداد به امید اینکه برگرده سر زندگی موندم الانم میخام جدا شم میگن بدو تا به چیزی برسی ... نه میاد طلاق میده نه مهریه میده نه میاد سر زندگی...

زجر کش میکنه منو چکار کنم به کدوم دادگاه ببرم شکایتمو میاد ب قلضی کارت نشون میده اونم باهاش میگه میخنده... حق مظلوم کدوم دنیا میدن من برم اونجا! خدایا من تحمل ندارم تو گفتی چیزی ک تحمل نداشته باشین بهتون نمیدم چرا پس بمن دادی ! هلاک شدم از گریه زاری ...

لطفا برای سلامتی امام زمان عج صلوات هدیه کنید.

والا تو قرآن گفته به جز مهریه هم چیزی بهشون بدید

آیه رو نمیدونم ترجمه میخونم

آنه !  تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايتو در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟آنه !اكنون آمده ام تا دستهايت رابه پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما برو پیش وکیل درست حسابی 

دوستای من بیچاره کردن طرفو 

مهرت بالا باشه بزار اجرا

بعد ترک منزل و ول کردن زندگی بگیر استشهاد جمع کن

خودتو بزن برو‌ پزشک قانونی بگو شوهرم زده

استشهاد محلی جمع کن ازش

اگر اهل مشروب یا مواده گزارشش بده ۱۱۰ بیاد براش پرونده درست بشه

خلاصه پیش وکیل درست حسابی بری هم طلاقتو میگیری هم چندتا سکه حداقل

مشکل از جایی شروع شد که پرداخت مهریه موکول شد به زمان طلاق اگه سر عقد پرداخت می‌شد هم یه مبلغ معقول بود به کسی فشار نمیومد هم وصول میشد هم پسرایی که دستشون به دهنشون می‌رسید از ازدواج فراری نبودن

شما برو پیش وکیل درست حسابی دوستای من بیچاره کردن طرفو مهرت بالا باشه بزار اجرابعد ترک منزل و ول کرد ...

اهل هیچی نیست اعصابم نمیکشه دادگاه پاسگاه کسی ندارم کرایه ماشینم ندارم یتیمم 

خدا از این ناعدالتی ها نگذره😔عزیزم دلایل طلاقت چیه؟ فقط خرجی بهت نمیده؟

نه عزیز بخاطر خرجی نیست هیچوقت نمیده ولی خونه میومده الان ۳و۴ ماهه نیومده ... میگه حوصله زندگی ندارم میگم چرا میگه چون تو شب عروسی فلان شدو بهمان شد ۶سال پیش . خانواده اش پرش کردن اول گفت میام خونه الان میگه نه بهم خوش میگذره نمیام زن‌گرفتم و...

برو شکایت نفقه و خرجی بکن تا پوستش رو بکنن قانون میگه اصلا نمیخواد بیای دنبال زنت ولی باید خرجش رو ب ...

وکیل گفت اینطوری کنی هم خودتو اذیت کردی

وکیل گفت اینطوری کنی هم خودتو اذیت کردی

به هر حال برای مقابله بد ظالم باید چاره ای اندیشید با وکیل یا بدون وکیل ......البته اگر این موضوع با گفتمان حل نمیشه و برمیگرده سر زندگیش 

نه عزیز بخاطر خرجی نیست هیچوقت نمیده ولی خونه میومده الان ۳و۴ ماهه نیومده ... میگه حوصله زندگی ندارم ...

بنظرم چندتا شاهد ردیف کن که خونه نمیاد عدم تمکین بهش ببندید

باز با یه وکیل صحبت کن این چیزارو بهتر میدونه پدرشو درمیاره

من تازه داداشم بااینکه خونش مونده بود و زنش ول کرد رفت زنه رفته عدم تمکین برای داداشم بسته بود شاهدم پدر و خواهرشو برد 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرم چندتا شاهد ردیف کن که خونه نمیاد عدم تمکین بهش ببندیدباز با یه وکیل صحبت کن این چیزارو بهتر می ...

خب محکوم شده داداشت؟ ورداشته گاهی ۲۰۰ت اینا میفرسته میگن قاضی رای نمیده همه دوستای خودش قاضی ان... 

به هر حال برای مقابله بد ظالم باید چاره ای اندیشید با وکیل یا بدون وکیل ......البته اگر این موضوع با ...

چجوری برگرده وقتی این همه مدته رفته و بمن ریشخند کیزنه