2777
2789
عنوان

درس و کنکور

129 بازدید | 14 پست

سلام به همگی 

من دهم و یازدهم رو خیلی بد خوندم و پایم افتضاحه حالا می‌خوام شروع کنم جدی صد خودم رو بزارم و برای هدفم تلاش کنم 

سوالی که دارم اینه 

بهتره با فیلم های آموزشی پیش برم ؟ 

یا اینکه کتاب رو که خوندم درسنامه بخونم و بعد تست بزنم؟ 

شرایط کلاس حضوری ندارم 

خودم به نظرم دومی بهتره آخه فیلم های آموزشی هر کدوم 3 یا 4 ساعته خیلی طول می‌کشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول از همه به یه آموزش خوب نیاز داری خیلی از مطالب کتاب گنگ یا ناقصن. کتاب تست ها و آزمون ها هم خیلی وقت ها از مدار کنکور خارج میشن، به یه نفر نیاز داری که در چارچوب کنکور راهنماییت کنه چی بخونی. 

صدرصد داری درست میگی من تجربه کردم و میگم ویدیو دیدن اونم اگر نکات مهم را نگه و به حاشیه بپردازه واقعا وقت هدر دادنه درسنامه بخونی و بری سوال حل کنی خیلی بهتره رشته ات چیه؟ 

صدرصد داری درست میگی من تجربه کردم و میگم ویدیو دیدن اونم اگر نکات مهم را نگه و به حاشیه بپردازه واق ...

ببین اگر تجربی بگو و بگو چه دروسی مشکل داری که خواستی معلم هم انتخاب کنی بگم کدوم تدریسا خوبه 

یک سوال دیگه به نظر شما یک سال کم نیست برای رشته تاپ قبول شدن

ماهی را هروقت از اب بگیری تازه هست اینکه الان یادت اومده جدی یک سال دیگه صد خودتو بزاری الکی نیست عزیزم من خودم دهم نمیخوندم یازدهم یکم سخت گرفتم خیلی بهتر شد 

ریاضی و فیزیک

ریاضی کرمی چون از نظر سنجی ها و کلا دانش اموزاش میشنیدم از پایه یاد میده اریان حیدریم تعریفشو میکنن ولی خب عده ای هم روش هاش خوششون نمیومد بازم تا فردا بیشتر بررسی میکنم بین این دو ببینم کدوم بهترن 

فیزیکم یحیوی خوبه باباخانی هم تعریفشو میکنن اما کلا واسه ریاضی و فیزیک میدیم بچه ها بیشتر معین کرمی و باباخانی را نگاه میکنن و راضین خیلی