2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درخواست دادنت چیه خواهر؟؟تو جای خواهر مایی محرم مایی اینکارا زشته

از خنده دل درد شدم

عالی گفتی

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
پزشک مگ بیکاره بیاد نی نی سای

پزشکم مثل بقیه ادماست اونم زمان ازاد داره نیاز به تفریح هم داره 

پزشکا که 24 ساعته کار نمیکنن 

مثل بقیه کارشون زمان مشخصی شروع و تمام میشه

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

گفتی بالای 30 

زیر 30 میشناسم فقط😅

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

من ک سراغ دارم این موقع ساعت بیکاری پزشکا نیست

برادر من پزشکه شیفتش تموم شده الانم رفته ورزش 🤷‍♀️

عمم هم متخصصه اونم الان خونشونه نیم ساعت پیش رفتم یه وسیله میخواست بهش دادم 

در کل مهم نیست تایم کاریشون

میخواستم بگم اینجور تفکر غلطه

اینکه تایم خالی ندارن یا مثلا این سایت برای ادم های خاصیه فقط