سلام دوستان این تاپیکی که میزارم در مورد دوستمه که خیلی گرفتاره دلم واسش میسوزه هیچ کاری هم از دستم برنمیاد کمک میخواد دوستم ۲ تا بچه کوچلو داره که تقریبا ۲ماهه طلاق گرفته چون شوهرش هم کتکش میزد هم خیانت میکرد هم خونه نمیومد فقط موقعی که هوس میکرد شبا با کتک مجبورش میکرد باهاش بخوابه بعد بازم میرفت بیرون به خونشون خرجی نمیداد حتی توی چند سال زندگی مشترک نبرده بود و حق تنها رفتن ب بیرونو نداشت از دستش خواست راحت بشه طلاق گرفت مهریه هیچی نداد شوهرش بهش میگف من طلاقت نمیدم اگ میخوای بیام امضا کنم باید مهریو نخوای کل جهازشو هم فروخته بود شوهرش گفت باید از اونا هم بگذری اینم مجبور قبول کرد حالا که خونه پدریش میمونه با بچه هاش هم خودشو هم بچه هاشو میزنن اذیت میدن میگن طلاق نمیگرفتی به ما چه که اذیت میشدی یدونه داداش داره معتاده و لاته همیش اینو میزنه اینم از دستش فرار کرد از خونه میموند خونه مادربزرگش تو شهر دیگ کسی هم خبر نداشت بلاخره پیداش میکنن میارنش خونه کتک در حد مرگ میزننش داداشش موهاشو از ته میزنه دختر کوچیکش که آسم داره حالش بد میشه میبرنش بیمارستان و نوار قلب میگیرن میگن همش از اعصاب و استرسه خیلی وضعشون خرابه فردا تولدشه الان با من چت میکرد میگفت میخوام فردا خودکشی کنم دیگ طاقته این همه بدبختی رو ندارم خونوادش نه میزارن بره بیرون نه خرجی میدن انداختنش تو اتاق میمونه بچه هاش اگ صداشون بیاد میان میزنن دوستان
کسی میدونه باید چیکار کرد؟ خیلی وضعش خرابه دلم میسوزه واسش 😢
خب شما با تلفن عمومي زنگ بزنيد حتي اگه با يه پيرمرد ازدواج كنه از اين وضع بهتره
من شوهرم نمیزاره با این دوستم حرف بزنم چون قبلا داداش و شوهر دوستم بدجور واسه ما هم پیله کردن کم بود شوهرمو هم بیان چاقو بزنن شوهرم گفته قطع رابطه میکنی نبینم حرف میزنی باهاش منم یواشکی حرف میزنم