2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1148 بازدید | 69 پست

يكي به غير از دوستت بايد به بهزيستي زنگ بزنه كه داداششو جمع كنن چون ممكنه داداشش كه آزاد شه براش دردسر درست كنه

اگه بتونه از خونه خارج بشه ميتونه با كار كردن حتي كارگري بچه هاشو بزرگ كنه

منم بودم با اين وضع خودكشي ميكردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

يكي به غير از دوستت بايد به بهزيستي زنگ بزنه كه داداششو جمع كنن چون ممكنه داداشش كه آزاد شه براش درد ...

داداشش انگار میگف مواد هم میفروشه میگف کاش یکی پلیس خبر کنه اینو بگیرن گفتم خودت چرا پلیس نمیگی گف میترسم بفهمه اون روزه ک هم منو هم بچه هامو زنده ب گور میکنه 

تویه همه ی شهرا میشه ؟

مثلا این طرف ک من میشناسمش رفت ی استان دیگه و اونجا پانسیون گرفت. استان گلستان هست الان.

البته بعد از ی مدت زندگی تو پانسیون خدا ی همسر خوب بهش داده و الان با اون زندگی میکنه

🍃
گوشیه داره خیلی وقت پیش شوهرش داده بود چون صفحش شکسته بود استفاده نمیکرد اینو الان استفاده میکنه همه ...

من كه نميگم دروغ ميگي !!! به اسكرين شات گوشي شما هم كاري ندارم 

تنها راه كمك بع ايشون مراجع قانوني هس بهترين روش هم تماس با مركز ١٢٣ هس 

و از همه مهمتر سپردن بچه ها به پدرشون 

همين 

خب شما با تلفن عمومي زنگ بزنيد حتي اگه با يه پيرمرد ازدواج كنه از اين وضع بهتره

من شوهرم نمیزاره با این دوستم حرف بزنم چون قبلا داداش و شوهر دوستم بدجور واسه ما هم پیله کردن کم بود شوهرمو هم بیان چاقو بزنن شوهرم گفته قطع رابطه میکنی نبینم حرف میزنی باهاش منم یواشکی حرف میزنم 

من كه نميگم دروغ ميگي !!! به اسكرين شات گوشي شما هم كاري ندارم  تنها راه كمك بع ايشون مراجع ...

پدرش گفته بچه های توس تو ب دنیا اوردی حالا یکیش رو هم ۸ ماه پیش شوهرش برد ب زور کورتاژش کرد 

شوهرش خیلی ادمه کثیفیه وقتی منو با دوستم بیرون دیده بود شمارمو از گوشیه دوستم برداشته بود بهم پی ام میداد میگف ازت خوشم اومده