منم ماهی قزل گذاشتم تو توستر بنظرتون خوب درمیاد قبلش مزه دارش کردم و چیدم تو سینی و روغن هم زدم به سینی و یکم از آبلیمو که مزه دار شده بود ریختم رو ماهی ها که خشک نشه بنظرتون خراب نمیشه ؟
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
ما قزل مصرف نمیکنیم ولی به نظرم کبابیش خوب میشه مخصوصا اگر حشو هم داشته باشه
اگر چی داشته باشه قبلا با توری کباب کردم رو منتقل ولی تو توستر باراولمه
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حشو همون موادی که با سبزی ماهی و پیاز و سیر و تمر هندی درست میشه من با توستر ماهی کباب کردن اون مزه ...
آها مرسی عزیزم