من چون همیشه میام نی نی سایت و از تجربه دیگران استفاده میکنم، خواستم تجربه خودمو در مورد یه دوره استفاده از اوابوست بگم شاید به درد کسی بخوره، مخصوصا اینکه قرص گرونی هم هست! من یه دوره استفاده کردم فعلا، سبک زندگیم هم تغییر دادم ، یعنی رژیم و پیاده روی و ۷ کیلو هم لاغر کردم! اول اینکه پریودم تاخیر داشت با مصرف اوابوست ، البته من تنبلی تخمدان هم دارم ولی این سیکل با مصرف اوابوست ۵۵روزه بود!! و اینکه باردار هم نشدم! شبی دو تا هم از روز اول سیکل خوردم تا ۳۰ روز. البته میخوام ادامه بدم، حالا سیکل جدید میخوام روزی ۳تا بخورم، فعلا که واسه من جواب نداده!
خدایا چنان کن سرانجام کار / که تو خشنود باشی و ما رستگار
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دکتر بهت داده ؟؟اوابوست برای ذخیره کم میدن ندیدم برای تنبلی بدن
انه اتفاقا ذخیره م بالاست! اوابوست کیفیت تخمک رو میبره بالا برای بارداری، داخلش اینوزیتول داره که برای تنبلی هم مفیده، البته میگن باید دو سه سیکل استفاده بشه! ولی اینجا اینقدر همه ازش تعریف کرده بودن، که معجزه میکنه و فلان برای بارداری
اخه شما میگی برای تنبلی تخمدان جواب نمیده این تنبلی داروش جداست باید بهت چیز دیگه هم در کنارش بده که ...
آره حق داری عنوان تاپیک رو اشتباه زدم، ببین من میدونم واسه خیلی ها جواب داده ، منم توی نی نی سایت اکثرا همین رو دیدم، ولی گفتم بیام تجربه خودم رو بگم که توقع معجزه نداشته باشن، من ذخیره م بالاست، مشکلی ندارم، کیفیت نداره و سایزش کوچیک تخمکم... من بعد اصلاح سبک و لاغری آزمایش دادم قندم ۸۰ بود و دکتر گفت نیازی به متفورمین نیست، من در کنارش اینوزیتول پلاس هم مصرف کردم، دکتر گفت یه دوره مکمل بخور بعد بریم سراغ دارو