2777
2789

من چون همیشه میام نی نی سایت و از تجربه دیگران استفاده میکنم، خواستم تجربه خودمو در مورد یه دوره استفاده از اوابوست بگم شاید به درد کسی بخوره، مخصوصا اینکه قرص گرونی هم هست! من یه دوره استفاده کردم فعلا، سبک زندگیم هم تغییر دادم ، یعنی رژیم و پیاده روی و ۷ کیلو هم لاغر کردم! اول اینکه پریودم تاخیر داشت با مصرف اوابوست ، البته من تنبلی تخمدان هم دارم ولی این سیکل با مصرف اوابوست ۵۵روزه بود!! و اینکه باردار هم نشدم! شبی دو تا هم از روز اول سیکل خوردم تا ۳۰ روز. البته میخوام ادامه بدم، حالا سیکل جدید میخوام روزی ۳تا بخورم، فعلا که واسه من جواب نداده!

خدایا چنان کن سرانجام کار / که تو خشنود باشی و ما رستگار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر بهت داده ؟؟اوابوست برای ذخیره کم میدن ندیدم برای تنبلی بدن

انه اتفاقا ذخیره م بالاست! اوابوست کیفیت تخمک رو میبره بالا برای بارداری، داخلش اینوزیتول داره که برای تنبلی هم مفیده، البته میگن باید دو سه سیکل استفاده بشه! ولی اینجا اینقدر همه ازش تعریف کرده بودن، که معجزه میکنه و فلان برای بارداری

اووبوست برای تنبلی نیست برای فعال شدن تخمدان هست

خب منم برای بارداری استفاده کردم، چون سایز فولیکولم کوچیک بود

انه اتفاقا ذخیره م بالاست! اوابوست کیفیت تخمک رو میبره بالا برای بارداری، داخلش اینوزیتول داره که بر ...

در هر حال بدون تجویز پزشک استفاده نکن 

من فقط برای ذخیره پایین دیدم تجویز شده

انشاالله دامنت سبز شه بزودی

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
خب منم برای بارداری استفاده کردم، چون سایز فولیکولم کوچیک بود

اخه شما میگی برای تنبلی تخمدان جواب نمیده این تنبلی داروش جداست باید بهت چیز دیگه هم در کنارش بده که اکثرا متفورمین میخورن برای این تنبلی ،  

بعد بدن با بدن فرق داره خواهرم به یک ماه نکشید داشت  مصرف میکرد اووبوست که باردار شد رو همه یجور جواب نمیده بستگی به حاد بودن مشکل هم داره 

بجز اووبوست کوانزیم کیوتن هم باید مصرف کرد برای افزایش ذخیره تخمدان 

در هر حال بدون تجویز پزشک استفاده نکن من فقط برای ذخیره پایین دیدم تجویز شدهانشاالله دامنت سبز شه بز ...

ممنون عزیزم ، دکتر خودش برام تجویز کرد، گفت یه دوره استفاده کن، اگر جواب نداد بعد میریم سراغ دارو

نه نیست لبنیات نخور مگر هفته ای یکبار محلی به جاش هر روز بادام بخور

😭😭😭😭

من چند روز اوتمیل می خوردم (ترکیب جو دو سر پرک و شیر) 

بعد دیدم صورتم دوباره پر جوش شده

حس کردم به خاطر شیره 

ولی انقدر خوش مزس نمی تونم جلو خودمو بگیرم 💔

البته نمی دونم تنبلی دارم یا نه

تستسترونم بالاس 💔

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

ممنون عزیزم ، دکتر خودش برام تجویز کرد، گفت یه دوره استفاده کن، اگر جواب نداد بعد میریم سراغ دارو

انشاالله بدون دارو جواب میگیری به حق همین ایام 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
اخه شما میگی برای تنبلی تخمدان جواب نمیده این تنبلی داروش جداست باید بهت چیز دیگه هم در کنارش بده که ...

آره حق داری عنوان تاپیک رو اشتباه زدم، ببین من میدونم واسه خیلی ها جواب داده ، منم توی نی نی سایت اکثرا همین رو دیدم، ولی گفتم بیام تجربه خودم رو بگم که توقع معجزه نداشته باشن، من ذخیره م بالاست، مشکلی ندارم، کیفیت نداره و سایزش کوچیک تخمکم... من بعد اصلاح سبک و لاغری آزمایش دادم قندم ۸۰ بود و دکتر گفت نیازی به متفورمین نیست، من در کنارش اینوزیتول پلاس هم مصرف کردم، دکتر گفت یه دوره مکمل بخور بعد بریم سراغ دارو