2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه دو ماه قبول میکنن؟شرایطش چیه؟

ارع. نگو برا دوماه میخام. برو ساعت کاری صبح تا شب حقوق بیشتره. نیم روز خقوقش کمه. فعلا برو. هروقت ثبول شدی بگو قبول شدم دانشگاه و دیگه نمیام. ولی از اول نگو دوماه میام سفته هم اصلا قبول نکن

ارع. نگو برا دوماه میخام. برو ساعت کاری صبح تا شب حقوق بیشتره. نیم روز خقوقش کمه. فعلا برو. هروقت ثب ...

عه نمیدونستم نباید بگم ،حقوقش چقدره ؟ بعد بگم دیگه نمیام اگه سفته نداده باشم دیگه دردسر نمیشه ؟ 

عه نمیدونستم نباید بگم ،حقوقش چقدره ؟ بعد بگم دیگه نمیام اگه سفته نداده باشم دیگه دردسر نمیشه ؟

نه. من خودم خیلی منشی و فروشندگی چن ماهه رفتم سه ماه تعطیلی رقتم حقوقم رو گرفتم گفتم دیگه نمیام. برا اونام فرقی نداره چون بیمه نمیکنن برا همون زیاد فروشنده عوض میکنن فقط سفته دست کسی نده داستان میشه. حقوقاشم تو دیوار شهرتون بزن متفاوته مثلا روسری فروشی ۸تومن اینا هس کل روز

بله من دانشجو مدیریت بیمه که بودم کاراموزی میرفتم از ترم ۳ استخدام رسمی شدم میتونی کار تایپ و منشی پاره وقت و کاراموز حسابدار ایناهم بری بعد استخدام بشی برا حسابداری اگه علاقه داشته باشی خیلی خوبه

به تاپیک هام سر بزنید سر گذشت یه دختر گذاشتم چه شیرین چه تلخ دوست دارم بنویسم امیدوارم همراهیم کنید ♡

اینجا داستان زندگی افراد رو براتون میزارم امیدوارم خوشی ها و سختی هاش برامون تجربه بشه ممنون که همراهیم میکنید❤️ هر روز ساعت ۱۲ و ۲۱ پارت جدید🌷🌷🌷

نه. من خودم خیلی منشی و فروشندگی چن ماهه رفتم سه ماه تعطیلی رقتم حقوقم رو گرفتم گفتم دیگه نمیام. برا ...

ممنون که از تجربیاتتون گفتید بعد برا فروشندگی خیلی باید سر و زبون داشته باشم؟ ۲۰ سالمه ولی به قیافم نمیاد قبول میکنن؟

ممنون که از تجربیاتتون گفتید بعد برا فروشندگی خیلی باید سر و زبون داشته باشم؟ ۲۰ سالمه ولی به قیافم ...

من از ۱۸ سالگی شروع کردم بی بی فیسم هستم. ولی خب قبول کردن. سر زبونم معمولی باشی کافیه

یکی دوجا نرو. چن جا برو مصاحبه بلاخره یکی قبول میکنه فروشنده همه شهرا زیاد میخان

بله من دانشجو مدیریت بیمه که بودم کاراموزی میرفتم از ترم ۳ استخدام رسمی شدم میتونی کار تایپ و منشی پ ...

من توی حوزه درمان دانشجو میشم رشته ام به حساب و کتاب ربطی نداره فکر نکنم واسه این کارا قبولم کنن

من از ۱۸ سالگی شروع کردم بی بی فیسم هستم. ولی خب قبول کردن. سر زبونم معمولی باشی کافیهیکی دوجا نرو. ...

سر و زبونم خوبه خداروشکر اولش یکم خجالت میکشم ولی یخم آب بشه دو متر زبون در میارم خداکنه واسه این دو ماه تا قبل دانشگاه یه کار برام جور شه چون به پولش احتیاج دارم ممنون که بهم کمکم کردین🙏❤️