2777
2789

وای هر چی میگردم قسمت جدید پیدا کنم همش تکراریه😂💔

هعییی روزگار

واقعا افسردگی گرفتم🥲😂

کاش دوباره ساخته میشدددد خیلی خوبهههه

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاس سطح دغدغه ام باب اسفنجی بود 🥲😂😂

میدونستم الان یکی همین کامنتو میذاره😂🥲

والا از بیکاریِ تابستونه خواهر😂💔

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

اون میاد بیرون با خوشحالی 💃😂

عاشق پاتریک و روزهای وارونگیم 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

بشین بابالوها رو نگاه کن لذت ببر

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

فک کنم من هر قسمتو چندبار دیدم🥵😂

منمممم قسمتای تکراری رو دوباره میبینم😂🥹

حالم بد میشه دیگه اسم باب اسفنجی میاد انقدر بچه هام دیدن صداش تو گوشمه

وای خداا خیلی قشنگه آخههه😂🥹