2777
2789
عنوان

با بچه ی کوچیک چطور برم دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 38 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه دوست دام کار پیدا کنم و برم سر کار زندگیمون پیشرفت کنه چیکار کنم

آفرین خیلی کار خوبی میکنی 👍

همین فرمون برو جلو به حرف کسایی هم که مخالفت میکنن گوش نده وقتی میری توی مسیرش راه حل همه چی پیدا میشه 

خودت یاد میگیری که جوری بچه رو هندل کنی در کنار درست 

بچه بزرگ میشه چه تو ۴ سال دیگه یه مادر لیسانسه باشی چه یه مادر کم سواد! 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
خب پیام نوریا باید خیلی بخونن آزمون بدن تا قبول شن

مدرکش بدرد هیچیییی نمیخوره من لیسانس دارم  اول اولویت با دولتیاس تواستخدامیا الان همونام بیکارن خودتو علاف دانشگاه نکن کلی ام باید پول شهریه بدی وکلکل با استادا و ساختمان اداری

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

به نظرتون آرایشگری یاد بگیرم‌بهتره یا درس فقط میخوام پول به دست بیارم

ارایشگری

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

دوس دارم تا سنم پایینه به یه جایی برسم بعدش دیگه سنم‌میره بالا

چن سالته

۲۳ سالمه

همسن منی منم باردارم ۸ ماهه

از من میشنوی لذت ببر بچت یبار انقدریه ..من ک روزشماری میکنم بیاد بغلم نمیتونم ازش جداشم بچه کوچیک خیلی نانازیع