2777
2789
عنوان

کتابخون ها لطفا چند دقیقه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 43 پست
موضوعش چیه عزیزم

زندگی نامه سینوهه پزشک مخصوص فرعون بوده که اولین جراحی مغز رو رو سر فرعون انجام نیده خیلی داستان گرا و قشنگ داره من ارزومه دوباره بخونمش ولی گرونه

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مذهبیه ؟؟؟ 

آرمان عزیز 

زن - زندگی - ازادی 

بادام 

سم هستم بفرمایید 

قصه ی دلبری 💗

قصه ی دلبری خیلی خوبه اگه همو دوست دارین اینو بده

افغانی ببینم میکوبونم  🤗بهم میگن خیلی نگاهت جدیه پس مراقب باش نگاهم بهت نگیره ✨️. کاربری دونفره ❤️‍🩹🤗 

بنظرم تو کانالا بگرد چند پس دی اف کتاب پیدا کن جدید باشه خودت بخون چند صفحه هر کدوم فکر کردی خوبه و ...

چند روز فرصت ندارم و یک درگیری دارم وقت نمیکنم🫠💔

مذهبیه ؟؟؟ آرمان عزیز زن - زندگی - ازادی بادام سم هستم بفرمایید قصه ی دلبری 💗قصه ی دلبری خیلی خوبه ...

پسر با خدایی😂🤦🏻‍♀️

ولی اینا خیلی مستقیم داستانش عاشقانه😂😂نمیخوام انقدر تابلو باشه 

چند روز فرصت ندارم و یک درگیری دارم وقت نمیکنم🫠💔

پس فعلا نگیر کتاباشو خوندی بعده بعدا بگرد ی کتاب خوب پیدا کن بهش هدیه بده جوری جذاب باشه که با هر صفحش که میخونه یاد تو بیوفته

پسر با خدایی😂🤦🏻‍♀️ولی اینا خیلی مستقیم داستانش عاشقانه😂😂نمیخوام انقدر تابلو باشه

خب پس آرمان عزیز خیلیی براش خوبه زن زندگی ازادی هم همینطور

افغانی ببینم میکوبونم  🤗بهم میگن خیلی نگاهت جدیه پس مراقب باش نگاهم بهت نگیره ✨️. کاربری دونفره ❤️‍🩹🤗 

عاشق آدمایی ام خیلی کتاب میخونن ذهنشون بازه و معمولا خوش اخلاقن چ رشته ای هستین که وقت میکنن کتاب بخ ...

مدیریت می‌خونیم جفتمون 🫠 

تو تاپیک قبلم نوشتم چقدر استرس اینو داشتم که برم روز اول دانشگاه وقتی رفتم و وارد کلاس شدم دیدمش اصلا قلبم ایستاد 

چقدر خداروشکر کردم که رفتم😂🫠

آخه میدونی اولین بار واسه ثبت نام دیدمش دلم رفت 

بعد فکر میکردم این اومده فارغ التحصیلیش رو بگیره🙂😂

مدیریت می‌خونیم جفتمون 🫠 تو تاپیک قبلم نوشتم چقدر استرس اینو داشتم که برم روز اول دانشگاه وقتی رفتم ...

چقدر رمانتیک وای دلم خواست خدا قسمت کنه از این عشقا 

خوشحالم برات امیداوارم قسمت هم شین