2777
2789
عنوان

کتابخون ها لطفا چند دقیقه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس فعلا نگیر کتاباشو خوندی بعده بعدا بگرد ی کتاب خوب پیدا کن بهش هدیه بده جوری جذاب باشه که با هر صف ...

خب دیگه تا مهر نمی‌بینمش بعد یطوریه تو دانشگاه تک یک کتاب بدم بهش 

گفتم الان بهترین فرصت 

و اینکه نمیخوام کتابو کادو پیچ کنم 

فقط یک یادداشت میزارم صفحه اولش خوبه؟؟

مرسی عزیز دلم خیلی رمانتیکه 😂😭

کلا عشق به آدم انگیزه میده باعث میشه آدم کلی تلاش کنه منم رو ی نفر کراش بودم معلم زبانمون بود اینقدر انگیزه داشتم کلی زبان خوندم اندازه اونایی چند سال تلاش کردن و کلی پیشرفت کردم پس تا میتونی از این موقعیت استفاده کن

کلا عشق به آدم انگیزه میده باعث میشه آدم کلی تلاش کنه منم رو ی نفر کراش بودم معلم زبانمون بود اینقدر ...

اره واقعا خیلی موافقم باهات 

چطور شد داستانتون؟

اره واقعا خیلی موافقم باهات چطور شد داستانتون؟

حقیقتا عشق ی طرفه بود منم دیگه فراموشش کردم ولی امیدوارم خدا از این انگیزه ها بهم بده مثلا دیدی میگن عاشق ی بازیگر از ی کشور دیگه میشن بعد انگیزه میگیرن خیلی سریع زبان اون کشور رو یاد میگیرن من تا انگیزه نداشته باشم نمیتونم تکون بخورم 

حقیقتا عشق ی طرفه بود منم دیگه فراموشش کردم ولی امیدوارم خدا از این انگیزه ها بهم بده مثلا دیدی میگن ...

درست میگی و خوشحالم برات که سریع پذیرفتی 

😂خیلی بده نه ؟ انگیزه مون رو تو آدمای دیگه ببینیم 

امیدوارم که باهم بتونیم دست ازینکار برداریم

درست میگی و خوشحالم برات که سریع پذیرفتی 😂خیلی بده نه ؟ انگیزه مون رو تو آدمای دیگه ببینیم امیدوارم ...

اره امیدوارم ولی من قبلا خود جوش بودم کلی انگیزه داشتم بعد ی مدت افسردگی گرفتم و دارو مصرف کردم و قوه تخیلم رو از دست دادم بخاطر همین انگیزمو توی آدمای دیگه میبینم امیدوارم این افسردگیم زود خوب شه و پر انگیزه بشم مثل قبل