الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واقعا؟ارادش عالی بوده. حتی از موهاش گذشته.منم میخوام پشت بمونم بنظرتون با وجود ترمیم یازدهم میشه؟
والا منم موندم پرستاری و مامایی میارم احتمالا ولی دوست ندارم بین فرهنگیان و پشت کنکور برای بیوتکنولوژی یا ... موندم🚶♀️🕳 حتی نمیدونم برم مصاحبه بدم یا نه خانواده میگن همینو برو اگه دیدی واقعا علاقه نداری کنکور بده اگه این ۲ تا رو آوردی خودمون جریمه رو میدیم ولی واقعا موندم این چن روز فقط کارم شده استخاره گرفتن😂🚶♀️
والا منم موندم پرستاری و مامایی میارم احتمالا ولی دوست ندارم بین فرهنگیان و پشت کنکور برای بیوتکنول ...
حتما جایی برو که دلته
بنظرتم شانتو هم واس فرهنگیان امتحان کنی ضرری نکردی اونم یه راهی هست. خلاصه امیدوارم بتونی موفق بشی و به چیزی که میخوای برسی. خوبه که بازم آشنا داری که موفق شده و بتونی ازش کمک بگیری از تجربیاتش. من خودم اولین نفر تو خانواده بودم رفتم تجربی😂