2777
2789
عنوان

ترک های بعد حاملگی

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 21 پست
وای من باردارم توروخدا اگه کسی راهکار داره اینجوری نشم بهم بگه

پماد مخصوص داره واسه ترک که بزنی 

*◄থৣ هنوز همونم یـڪم مبتلاتر هنوز همونے یـڪم بــے و؋ـاترـ٨ـﮩـ۸ـﮩ 💖থৣ►

تازه زایمانتازه زایمان کردی هنوز بزار یکم بگذره همچی اوکی میشه از الان هم گن ببند شکمت کوچیک شه

شوهرت باید دلشم بخواد بدنت اینشکلی شده چون واسش یه بچه دادیو اونو بابا کردی 

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ماه چندمی گلم؟ شکمتو چرب نمیکنی؟

ماه ۴ الان ژل روغن فیروز میزنم و کرم ضد ترک بی بی اسکین  پهلو و رونام ترک قرمز زده با این حال 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

اصلا خجالت نداره که شوهرت تو رو اینجوری ببینه ، نه ماه سختی کشیدی ، از جون و بدنت مایه گذاشتی براش بچه آوردی خجالتم بکشی ؟ اون همیشه باید قدردان تو باشه بابتش . 

این ترک ها به مرور زمان کمرنگ میشن و شکم جمع تر میشه اما هیچوقت از بین نمیرن . منم دارم اما مشکلی ندارم باهاش حتی دوسشون دارم اونا رد پای هدیه اییه که خدا بهم داده . چون خودم باهاش مشکلی ندارم همسرم هم نداره . لطفا خودت رو خودت ایراد نزار

۲۰ روز خیلی کمه ، یواش یواش هورمونای بدنت که تنظیم شد رنگش بر میگرده ولی میتونی لوسیون روشن کننده هم استفاده کنی ، برای ترک هات باید با پزشک مشورت کنی در صورتیکه لیزر جواب بده ، سریعاً لیزر کن وگرنه بیخیالش بشی جاش تا آخر عمرت باهات میمونه 

شل و ول شده🫠 آره میشه و این خیلی عادیه ۲۰ روز کمه 

ولی با مراعات کردن و ورزش کردن شاید دوباره بتونی صاف کنی ولی فک نمیکنم بتونی ورزش رو به همین زودی شروع کنی 

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا