2777
2789
عنوان

خودتونو بزارید جای من

298 بازدید | 43 پست

اگر سوئیچ ماشین همسرتون خونه باشه و یه یدک هم خونه مادرشوهرتون باشه و خواهرشوهرتون بدون اینکه بیاد از شما سوئیچ بخواد و بره با همون یدک ماشین رو روشن کنه و بره بیرون شما ناراحت میشید؟

صادقانه جواب بدید لطفا

تو همانی که ز عالم همه ای❤️ قلبم بنده به قلب کسی که منو از تاریکی و غم نجات داد🥺😍🫀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لاستیکا رو جر میدم که بهش بیشتر خوش بگذره

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
ماشین کجا بود؟ اگه خونه مادر شوهرم بود نه ولی اگه با یدکه بیاد تو خونه خودم ماشینو برداره ببره اره

تو یه ساختمونیم

تو همانی که ز عالم همه ای❤️ قلبم بنده به قلب کسی که منو از تاریکی و غم نجات داد🥺😍🫀

اگه تو پولش شریک باشه نمیشه ناراحت شد ولی اگه مال خودتونه که کارش زشته واقعا کلید بگو شوهرت به یه به ...

نه شریک نیست