2777
2789

درمورد ازمون بیست تیر توضیح بدین چی هست چی باید بخونم اصلا از چی ازمون میگیره 

خدایا درست همه تو رو دارن؛ ولی من فقط تو رو دارم ❤

یسوال پایت قویه؟ 

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

باید برنامه راهبردی شو ببینی 

میتونی بزنی گوگل دانلود کنی

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی سرچ بزنم

برنامه راهبردی قلم‌چی دیگ😐

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

من تازه شروع کردم الان چجوری واسه بیست تیر کلا همه چیو بخونم

خب مجبور نیسی الان آزمون بدی این آزمون واسه کسایی ک آماده بودن از قبل از مهر باید تو آزمون بدی

دهم ن یازدهم بهتر

اگه بخوام یه پیشنهاد بهت بدم

برو اشتراک الماس ماز رو ثبت نام کن و طبق اون پیش برو

تا پایت قوی شه تابستون از مهر آزمون ثبت نام کن

آزمون در تابستون واسه کسانیه که پایشون قوی و میخوان دهم و یازدهم رو جمع بندی کنن

نظر خودته

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
خب مجبور نیسی الان آزمون بدی این آزمون واسه کسایی ک آماده بودن از قبل از مهر باید تو آزمون بدی

اهان

وای چجوری باید جمع کنم توی این چند روز آخه

منم همینو موندم 

فکنم ی فصلای محدودی باید بخونیم دیکه

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

اگه بخوام یه پیشنهاد بهت بدمبرو اشتراک الماس ماز رو ثبت نام کن و طبق اون پیش بروتا پایت قوی شه تابست ...

دیر شد من. الان ثبت نام کردم

اگه بخوام یه پیشنهاد بهت بدمبرو اشتراک الماس ماز رو ثبت نام کن و طبق اون پیش بروتا پایت قوی شه تابست ...

یه سوال این ماز تخفیفش برداشته شه دیگه تخفیف نمیزاره؟ اخه۲۴تومن خیلی زیاده

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨