2777
2789

سلام مامانم اصلا بعضی چیزارو رعایت نمیکنه مثلا از بیرون اومدنی دستاشو نمیشوره.یا ظرف هارو تند تند میشوره من نمیفهمم تمیز شده یا نه.دست نشسته میوه میخوره.امروز خونه ما بودت داشت تو سینک دست هاشو میشست گفتم اروم بشور اب رو زیاد باز کردی اب میپاشه به خیارشور ها.خیار شور ها بغل سینک ظرفشویی هست.مامانمم ناراحت شد اومد نشست.خوب دست خودم نیست

چندشم میاد

عزیز دلم سعی کن چیزی نگی گلم. مادره. دلش می شکنه😟😟😟

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وسواسی

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

مادر زود دلش میشکنه کاش با لحن بهتری تذکر میدادی عزیزم

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!
هیچ ربطی هم ب سلیقه نداره😂

دقیقا چه ربطی به با سلیقگی داشت این تمیزیه

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته 

سلیقه رو اشتباه نوشته باید موضوع و میزدی من وسواسم یابقیه رعایت نمیکنن😉

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰