2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤔🤔🤔

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋
نشنیدم اسمشو  کیه؟؟

یه اقایی هستند که نباض هستن واز روی نبض داردی گیاهی تجویز میکنن 

راستش منم با ایشون تو نی نی سایت اشنا شدم فکر کردم که یه عطاری دارن و نبضو میگیرن و یه مقدار دارو میدن ولی دیدم اوه چه دم و دستگاهی دارن والا داروهای خودم و مادرم با ویزیت هر کدوم ۴۰ تومن شد ۶۰۰ تومن خیلی تعجب کردم 

یه اقایی هستند که نباض هستن واز روی نبض داردی گیاهی تجویز میکنن  راستش منم با ایشون تو نی نی س ...

اینروزا این دکترها خیلی کاسبی شون خوبه 

داروهاشون واقعن گرونه 

حالا خداکنه تاثیرم داشته باشه

پیج شال و روسری ماهلین mahlin_scarf1

من چند نفر تو نینی سایت دیدم رفتن پیششون راضی بودن

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

از رو نبض طبعو تشخیص میده لابد کار شاخی نمیکنه .از داروهاشم کلی منفعت کسب می‌کنه .ان شالله افاقه کنه 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.