2777
2789
عنوان

لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 41 پست
مگه چند ساعت سرکارین؟ میتونین یه تابم بذارین مهد یه تابم پیش خواهرتون بقیشم پیش خودتونمهد هم پول میگ ...

مطب رو از ساعت ۸ صبح باز میکنم تا ۱۲ شب

توش یه تایم کوتاهی برای ناهار تعطیلش میکنم 

که تو اون تایمم نمیرسم برم خونه

دکتر اطفال هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطب رو از ساعت ۸ صبح باز میکنم تا ۱۲ شبتوش یه تایم کوتاهی برای ناهار تعطیلش میکنم که تو اون تایمم نم ...

پس دست خودتونه یکم از حجم کار کم کنید گناه اون طفل معصوم چیه از ۸تا۱۲ ینی کلا نیستین

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

از اشناهامون گفت بزن بنامم خوب میشم باهات وقتی زد کفت حالا ماشینو بزن نزد طلاق گرفت اخلاقشم خوب نشد ...

همسر من از همون اول هم به خاطر پول باهام ازدواج کرد 

ولی من واقعا دوستش داشتم

پس دست خودتونه یکم از حجم کار کم کنید گناه اون طفل معصوم چیه از ۸تا۱۲ ینی کلا نیستین

والا چی بگم

منم باید پول مهریه همسرم رو در بیارم 

لعنتی از ۱ سکه اش هم‌نگذشت

بیشتر سر کار باشم بهتر از اینه که برم زندان

خب قسطبندی می‌کنن دیگه مهریه رو

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

البته بعضی خانوما که اصرار دارن بزن بنامم یه نا امنیتی احساس میکنن از طرف همسرشون ...

والا فکر نکنم کار یکعده باشم احساس ناامنی بکنه 

من هر چی مسخواست آزادش گذاشتم 

با اینکه با نخون کاشتن و این کارا مخالف بودم اما اجازه دادم انجام بده

همون قسطش هم زیاده حالا اگر شد شاید ۳ ، ۴ ساعت کمترش کردم تایم کاریم رو

دلم واسه اون بچه میسوزه فقط مادرش چقدر بی رحمه حداقل مهریرو می‌گرفت بچرم نگه می‌داشت