2777
2789
عنوان

ضدآفتاب بی رنگ فلوئید مای

125 بازدید | 16 پست

به نظرتون ضدآفتاب خوبی هست اگر استفاده کردید بگید لطفا مشکل پوستی براتون پیش نیومده و اینکه هر چند ساعت یکبار تمدیدش میکردید؟؟

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

نه خیلی خوب و عالیه واقعا بافت سبک داری و اینکه کاورش بالا ۶ ساعتی یک بار تمدید کردم ولی ببین پوستت چسبوکی میشه هااا نگی نگفتی

آدم هارا حذف کن بگذار ذهنیتی تازه در تو به وجود آید که پز از اندیشه است

عالیه 

هیچ‌ ایرادی نداشت برای من 

هر سه ساعت یکبار 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خیلی خوب و عالیه واقعا بافت سبک داری و اینکه کاورش بالا ۶ ساعتی یک بار تمدید کردم ولی ببین پوستت ...

چسبونکی بشه مشکلی داره؟؟

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

من دارم تقریبا راضی‌ام

یکم یه کوچولو حس سنگینی نامحسوسی داره برام

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
به نظر من که فوق العادسهم حجمش خوبه هم برای کل خانواده میشه استفاده کرد همم اینکه میشه به دور چشم زد ...

ولی فکر کنم نمیشه به دور چشم زد

رو کارتنش نوشته میشه به دور چشم زد؟

دقیق یادم نمیاد ولی فکر کنم روش نوشته بود دور چشم نزنید

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
چسبونکی بشه مشکلی داره؟؟

نه اوکی بببین چطور بگم یک بافت خیلی آبکی و رنگ سفید داره میزنی صورتت بعد خیلی می مایه حس می‌کنی بعد ۱۵ ثانیه کاملا جذب میشه و رو پوستت میشینه بعد که دست میزنی صورتت یک حالت چسبندگی داره عین بستنی می‌مونه که میرزه رو یه صورت بعد دست میزنی یک حالتی داره چسب نامه اینم همینه و به دلیل محافظت بالاش هست

نه اوکی بببین چطور بگم یک بافت خیلی آبکی و رنگ سفید داره میزنی صورتت بعد خیلی می مایه حس می‌کنی بعد ...

من حسم اینجوریه انگار که روغن جامد رو دیدی آب میکنی بعد دمای میاد پایین دوباره سفت میشه

انگار همینجوری میشه

منظورم چرب بودن نیست که چرب نیست اون خس انگار سفت شدنه

نه میشه زد

الان چک‌کردم عکس کارتنش تو گوگل روش نوشته دور چشم نزنید 

من حسم اینجوریه انگار که روغن جامد رو دیدی آب میکنی بعد دمای میاد پایین دوباره سفت میشهانگار همینجور ...

نه نه این مدلی نیست دیگه همون بستنی که گفتمه 

نه نه این مدلی نیست دیگه همون بستنی که گفتمه

من حسم بهش اینجوریه