2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو مثل رونالدینیو هستی به چپ نگاه میکنی به راست پاس میدیدفعه بعد بگو خدایا خودمو بدبخت کن و به فلان ...

رونالدینیو ‌کیه همون رونالدو؟بنظرت این کار بعد ی مدت دیکه جواب نمیده ب راست نگا کردن به چپ پاس دادن

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

[QUOTE=386448145]تو مثل رونالدینیو هستی به چپ نگاه میکنی به راست پاس میدی دفعه بعد بگو خدایا خودمو ب ...

دقیقا هر چه امام وقرآن وقانون جذب متوسل بشیم جز تلاشمون چیزی نمیتونه بهمون کمک کنه منم خیلی بدبختم

ومن به لا یحتسب های تو مومن ترینم یا رب😍🙇سلام دوستانم .. کاربر جدیدم... من زندگیم سراسر رنج هست.. ۵ سال کامل از ته دل نخندیدم وخنده های امروزم از سرناچاری هست .. دوس دارم معلم بشم دعام کنید💚

رونالدینیو ‌کیه همون رونالدو؟بنظرت این کار بعد ی مدت دیکه جواب نمیده ب راست نگا کردن به چپ پاس دادن

نه اصالتا برزیلیه داداشم قبلا عکسشو زده بود رو دیوار اتاقش میگفت بهترین بازیکنیه که تاریخ به خودش دیده

نه اصالتا برزیلیه داداشم قبلا عکسشو زده بود رو دیوار اتاقش میگفت بهترین بازیکنیه که تاریخ به خودش دی ...

گوگل کنم😁

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

نه اصالتا برزیلیه داداشم قبلا عکسشو زده بود رو دیوار اتاقش میگفت بهترین بازیکنیه که تاریخ به خودش دی ...

بهترین بازیکن که نه ولی منم عاشقشم عالی بود عالی 😍

بهش لقب شاعر فوتبالو داده بودن فقط حیف بارسایی بود

من دلیلشو می دونم و می تونم بهت توضیح بدم ولی با چت نمیشه واقعا طولانیه توضیحاتش. مخصوصا الان ک دستم خیلی درد می کنه دوست داری درخواست بده ای دی روبیکا بده برات ویس بدم. سوالتم بپرسی ک یادم بیاد قرار بود چی توضیح بدم بهت