الان من یک سال و یک ماهه که بیکارم قبلش توی فروشگاه صندوقدار و چیدمان بودم خیلیم دوستم داشتن خر شدم اومدم بیرون و جوری اومدم بیرون که از اونجا رد شم با تیر میزننم توی آگهی زده بود ۱۰ ساعت کار حساب کردم حقوقش میشد ۱۷ ملیون رفتم اونجا گفت فعلن ۹ ساعت کاره! ناهار داره پنجشنبه تا ظهره جمعه تعطیله سرویسم داره ولی من یه ربع باید پیاده برم تا برسم به سرویس باید ساعت ۶ صبح پاشم و عصرم ساعت ۶ میرسم خونه کارشم توی کارخونست حقوقش اداره کاریه در میاد ماهی ۱۲ و نیم گفت یک ماه تا ۴۵ روز اول هم حقوق براتون واریز نمیشه از ماه بعدش حقوق رو یکجا میدیم 😐 یعنی مثلن حقوق دو ماه یکجا! فکر کنم اینو برای این گفت که چون تولیداتشون دستمونه اگه چیزی دزدید کسی دستشون به جایی بند باشه خودم دلم نیست برم ولی خسته شدم از بیکاری و بی پولی =/ کارای دیگه ام صندوقداری هست حقوقشم همین در میاد ولی رفت و آمدش نزدیکمه! دو ساعت توی راه نیستم! ولی چون ساعت کاری عصره میدونم صبح تا ۱ ظهر میخابم بعدشم توی گوشی تا برم سر کار =/ بعدشم صندوقداریا دختر ادایی و پر حرف میخان من درونگرا و کیوتم 😪 لطفن نگین برو یه مهارت یاد بگیر یا مرتبط با رشتت کار کن
با خودم میگم جهنم برای ۴ تومن حقوق بیشتر الان یکساله بیکاری یکساله داری میگردی همه کارا همینن همینو تا آخر سال برو تا ببینم چیکار میکنم بعد دوباره میگم آخه کی ۶ صبح پا میشه بره کار =/ اینجوری باید ۱۰ شب بخابم یعنی کلن ۴ ساعت وقت آزاد دارم حموم و دسشویی و شامم هست بعد میگم عوضش پنجشنبه و جمعه بیکاری به اورانیوم غنی کردنت میرسی و سرت تو کار خودته و پای دستگاهی چیه صندوقداری هی باید با اصغر و اکبر و کبری سر و کله بزنی 😭😭😭 کوووومککککک